5.000-10.000 TL telefon önerisi

Merhaba arkadaş iyi günler.
Şu an kullandığım telefon Samsung a70. telefonumdan memnunum fakat babam istiyor bu telefonu, o yüzden kendime yeni telefon almak istiyorum.
iPhone 11'i eşime aldık 3-4 ay önce denedim biraz ama pek hoşuma gitmedi ısınamadım o yüzden iPhone tercih etmiyorum.
Ek olarak bu zamana kadar Android kullandım hep. Öyle çok fazla fotoğraf çeken veya çok fazla oyun oynayan biri değilim. (ikisini de orta derecede kullanıyorum.)
Telefonum sürekli elimde çoğunlukla video izlerim (Twitch vs.) Ve sosyal medya kullanıyorum.
Muhtemelen Hepsiburada'dan alacağım önerilerinizi bekliyorum.

Ek olarak aklimdaki su dusunceye de engel olamiyorum. "ulan bir Android'e 10 bin verilir mi?" 🤣

Şimdiden teşekkürler.

Doğru düşünmüşünüz hocam, bir Android hayatta 10 bin etmez.
 
Öneriniz nedir peki?
Apple'ye 10bin verilir mi peki?

Bir telefona 10 bin verilecekse o telefon kesinlikle Apple'dır. Arkadaşım Note 10 Plus aldı bende iPhone 11 eş zamanlı. Arkadaşın aldığı telefon 8500'den 7000'e indi sıfırı, benim iPhone 11 üstüne fiyat arttırılıp, kutudan şarj aleti kulaklıklığı çıkartılarak değerine değer kattı. :D ikinci elde Android gibi değer kaybetmemesi ve kolayca satılabilirliğinden kesinlikle iPhone tercih etmelisiniz. iPhone 11'i beğenmemişsiniz. iPhone 12 Mini'ye bakabilirsiniz. 9300 TL'ye şu an bulunuyor.
 
Şahsen ben 10.000 liraya asla Android almazdım. O fiyata telefon alan biri Premium bir his ister, kasma donma istemez. Normalde size iPhone 11 veya 12 Mini önerirdim ancak iPhone 11'i beğenmediğinizi söylemişsiniz, bu nedenle Samsung Galaxy S20 FE öneriyorum. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı