5.000₺ laptop tavvsiyesi

Bütçe
5.000₺

Yusuf Serhan

Decapat
Katılım
23 Şubat 2021
Mesajlar
441
Çözümler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Maksimum bütçem 5.000₺. Fakat 5 bin ₺'nin altında bulabilirsem mükemmel olur. PC'yi ağırlıklı olarak dizi ve film odaklı kullanacağım. O yüzden yüksek bir çözünürlük istiyorum. İnceye ihtiyacım var ki kolay taşıyabileyim. PC'den tek beklentim hızlı olması.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ikisi bu bütçe için çok iyidir. İleride bir 8'lik RAM daha eklerseniz daha iyi olur.
 
Ağırlıklı olarak film ve fizi izleyecekseniz Ipad almanızı öneririm. Bulabilirseniz ikinci el Huawei Matebook 13 almanızı öneririm. Ekranı bu fiyat bandında çok çok iyi.
 
5300'e çıkabilirseniz fazlasıyla hak edecektir;

 
Casperlara olann nefretinizi cidden merak etmeye başladım. Kimse memnun değil mi Casper'dan ?

Nefretlik bir durum değil, çok kötü parça kullanıyorlar. Büyük ısınma problemleri yer alıyor. Bir süre sonra hız ve stabilite kayboluyor. Sırf maliyet odaklı çalıştıkları için kaliteyi düşünmüyorlar. Casper alanların bilgisayardan anlamadığını düşünüyorum. Çevremde ne kadar Casper alan varsa bilgisayarları 2-3 sene içerisinde çöpe dönüşüyor ve getiriyorlar buna ne yapabiliriz diye. Hiç şaşmaz. Acer ve Casper sahipleri buna ne yaparız diye sormaktan çekinmiyorlar. Abi at artık bunu dedikçe de sağlam bilgisayar ne alıp veremediğiniz var diyor. Bu kafada olanların kullanacağı ucuz bilgisayarlardır. Memnun olanların da neyden memnun olduklarını söylerlerse anlayabilirim şahsen. Bilgisayar açılıyor ya daha ne olsun :)
 

Geri
Yukarı