Bunu sakın almayın şuanda 1.60cm olanını kullanıyorum çok sallanıyor.Ceramical Ms1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 140cm - Çam - Fiyatı, Yorumları
Ceramical Ms1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 140cm - Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İkea'dan veya marangoz ile çekmece vs. tamamlarsınız.
Yanlış kurmuş olabilir misiniz? İş yerinde aynısından 2 tane var ve sallanma gibi bir problemimiz yok?Bunu sakın almayın şuanda 1.60cm olanını kullanıyorum çok sallanıyor.
Hocam 160cm yerim için fazla büyük. 125cm yerim var maksimum.Köşe Pazar AVM MS2C Çalışma Masası 4 Çekmeceli - Çam - Fiyatı, Yorumları
Köşe Pazar AVM MS2C Çalışma Masası 4 Çekmeceli - Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu sana ideal gibi geniş sağlam da.
Çok zayıf değil mi ya
Bunu sakın almayın şu anda 1.60cm olanını kullanıyorum çok sallanıyor.
https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-adils-beyaz-200x60-cm-calisma-masasi-29417574Bunu sakın almayın şuanda 1.60cm olanını kullanıyorum çok sallanıyor.
Hocam 160cm yerim için fazla büyük. 125cm yerim var maksimum.
Farketmez demirleri plastik gibi o kadar kalitesiz tek iyi yanı masası oda fiyatına göre kalın olduğu için.Hocam 160cm yerim için fazla büyük. 125cm yerim var maksimum.
Hocam bu kadar bütçeniz varsa bilinmedik trendyoldan almayın sallanma kalitesizlik gibi sorunlar yaşarsınız attığım arpelia'ya ve ikea linkine bakın ikisininde 120cm olanı varArnetti Eslem Çalışma Masası – Antrasit, Çekmeceli Ve Dolaplı Bilgisayar Masası - Fiyatı, Yorumları
Arnetti Eslem Çalışma Masası – Antrasit, Çekmeceli Ve Dolaplı Bilgisayar Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu ideal o zaman hocam.
Fark etmez demirleri plastik gibi o kadar kalitesiz tek iyi yanı masası oda fiyatına göre kalın olduğu için.
Hocam bu kadar bütçeniz varsa bilinmedik Trendyol'dan almayın sallanma kalitesizlik gibi sorunlar yaşarsınız attığım Arpelia'ya ve IKEA linkine bakın ikisinin de 120cm olanı var.
4 profil 1 masa şu kötüleme işini bırakın attığın masaya bak IKEA diye 4 borulu bir masa neyse bu bir öneri sonuçta ben önerimi yaptım bol şans.
Öneriler için sağ olun hocam, olmadı biraz da mağaza bakayım. Akşam da karar verip sipariş veririm.Farketmez demirleri plastik gibi o kadar kalitesiz tek iyi yanı masası oda fiyatına göre kalın olduğu için.
Hocam bu kadar bütçeniz varsa bilinmedik trendyoldan almayın sallanma kalitesizlik gibi sorunlar yaşarsınız attığım arpelia'ya ve ikea linkine bakın ikisininde 120cm olanı var
Kötülemedim ki yorumları da kötü zaten kötü masanın neyini savunuyorsun 4 borulu masa diye söyleniyorsun kaç ayaklı olması lazım.4 profil 1 masa şu kötüleme işini bırakın attığın masaya bak IKEA diye 4 borulu bir masa neyse bu bir öneri sonuçta ben önerimi yaptım bol şans.