5.000 TL bisiklet önerisi

Bisiklet kullananlar daha doğrusu anlayanlar full Shimano diyince ne denmek istenildigini anlar. Bilmeyenler yanlış anlayabilir haklısınız. Ayrıca Shimano markasının en giriş seviye aktarma organlarınin bile kaliteli olduğunu söylemek isterim.
 
Merhaba.
Parkta, düz yolda ve biraz da asfaltta sürmek için bisiklete bakıyorum. Bunun için araştırma yaptığımda şehir bisikletlerini kendime yakın gördüm. Dağ bisikletlerinin normal yolda yorucu olduğunu duydum ve ondan vazgeçtim. Yarış bisikletleri de fena durmuyor ancak çok hız yapmak istemediğimden ve oturma pozisyonundan dolayı onu da eledim. Katlanır bisikletler de hoş duruyor ancak onların fiyatları biraz daha pahalı sanırsam. Neyse sadede gelecek olursam alacağım bisikletin beni uzun yıllar götürmesi ve sağlam olması lazım. Baktığım modeller arasında bu hoşuma gitti ancak bir inceleme bulamadım YouTube'da. Ayrıca bir şey daha sormak istiyorum V fren mi tercih etmek mantıklı olur yoksa disk fren mi? Bütçem 5000 TL civarında bu çerçevede önerebileceğiniz başka modeller varsa paylaşır mısınız?
Hepinize teşekkür ediyorum, iyi sosyaller.
 
Sabit maşa olan mı?

Evet sabit maşa, cumartesi günü teslim alacağım. Eğer foruma uğrarsam deneyimlerimi burada paylaşırım.
Edit: Bugün bisikletim geldi, ufak bir deneme sürüşü yaptım ve gayet hoşuma gitti. Sanırım tekerin ince olmasından dolayı da bisiklet altımda kayıyor resmen. :D
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı