5.000 TL bütçeyle en iyi ses kalitesi sunan TWS kulaklıklar hangileridir?

Reimi

Decapat
Daha fazla  
Selamlar,
Bir süredir yeni kablosuz kulaklık arayışındayım ve kendime 5000 TL civarında bir bütçe belirledim. Bu paranın hakkını verecek, beni üzmeyecek bir model almak istiyorum(telefonum Android).
Önceliklerim:
  1. Ses kalitesi.
  2. ANC performansı.
  3. Transparan mod.
Bu kulaklığı şimdilik günlük olarak kullanacağım; ancak uzun vadede (ileride) üst düzey bir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum(XM6, quietcomfort Ultra gibi). Bu yüzden, şimdiki modelin bu üç özelliği dengeli bir şekilde sunması benim için önemli.

Kulak üstü arıyorsanız Soundcore Space One öneririm.
Hocam daha bugün denedim, gerçekten çok hoşuma gitti. Soundcore Q45'i de denemiştim, dürüst olmak gerekirse Space One daha iyiydi. Ama kulak üstü kulaklıkta 10.000 TL'nin aşağısında bir modeli almayı düşünmüyorum. Yine de önerin için teşekkürler.

Hocam daha bugün denedim, gerçekten çok hoşuma gitti. Soundcore Q45'i de denemiştim, dürüst olmak gerekirse Space One daha iyiydi. Ama kulak üstü kulaklıkta 10.000 TL'nin aşağısında bir modeli almayı düşünmüyorum. Yine de önerin için teşekkürler.

Bütçenizi 5 olarak belirtmişsiniz o yüzden önerdim bu fiyatta en iyisi bu diyebilirim kullanıcı olarak muazzam bir kulaklık bu fiyata göre hocam.

Bütçenizi 5 olarak belirtmişsiniz o yüzden önerdim bu fiyatta en iyisi bu diyebilirim kullanıcı olarak muazzam bir kulaklık bu fiyata göre hocam.
Hocam, kusura bakmayın ama sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Başlıkta bahsettiğim gibi, aslında TWS(kulak içi) bir model arıyorum

Kulak üstü arıyorsanız Soundcore Space One öneririm.

Soundcore Space One bende yeni aldım tüm ayarları yaptım sesi iyi ama kullandığım kablolu kulaklık kadar iyi değil Ankara'da kulak üstü daha iyi gürültüyü kesiyor. Ama bazıları çabuk kırıldığını söylemiş sende durum ne kullanıyor musun hala.

Soundcore Space One bende yeni aldım tüm ayarları yaptım sesi iyi ama kullandığım kablolu kulaklık kadar iyi değil Ankara'da kulak üstü daha iyi gürültüyü kesiyor. Ama bazıları çabuk kırıldığını söylemiş sende durum ne kullanıyor musun hala.

Kablo ile kullandığınız zaman farklı performans veriyor kablosuz kullanacaksınız hocam. Kırılma konusunda çok sağlam 2 kere kaza geçirdim bisiklet ile birinde araba çarptı bana kulaklığa bir şey olmadı sadece boyası kalktı.

Kablo ile kullandığınız zaman farklı performans veriyor kablosuz kullanacaksınız hocam. Kırılma konusunda çok sağlam 2 kere kaza geçirdim bisiklet ile birinde araba çarptı bana kulaklığa bir şey olmadı sadece boyası kalktı.

Geçmiş olsun kral. Kulaklığı Bluetooth olarak kullandım SteelSeries Arctis Nova 1 kablolu kulaklık kullanıyorum aynı sesi veren Bluetooth kulaklık bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı