5.000 TL monitör tavsiyesi

Bütçe
5000
hocam sadece taksit fiyatını sorduydum daha yeni gördüm 1 2 güne yeniden giderim onuda sorarım hocam sizce monitöre yaklaşınca pixel oluyormu ghsoting varmı renkleri nasıl cevaplarsanız sevinirim
Ben çok aşırı denemedim, ayak kısmında çatlak vardı geri götürdüm servise gitti monitör detaylı inceleyemedim.

Vade farksız 4 taksit demislerdi bana bonus karta

Merhaba. Vatan'ın internet sitesini seçenek olarak düşünebilirsiniz. Neredeyse her marka var ya da getirtilebiliyor vs. neyse. Eğer bir şekilde internetten alma ya da getirtme şansınız varsa Samsung Odyssey G3 24” 1 ms 144MHz ürününü alabilirsiniz yaklaşık 4000 TL'ye. (ben Hepsiburada'dan 3 gün önce 3000 TL'ye aldım.)
Eski monitörüm bozulunca epey araştırdım ve benim alma amacım grafik ağırlıklı olmasına rağmen; bütçemi epey aştığı için bu modelde karar kılmıştım. Şimdi “iyi ki almışım.” diyorum. Bir kere gerek Online destek, gerek telefon desteği şahane. WhatsApp ile hemen ulaşabiliyorsunuz temsilciye. Garantinin sorumluluğu altına zaten bizzat Samsung giriyor üretici firma olarak, sizi Hepsiburada ile muhatap bile etmiyorlar. Buna ek olarak; Hepsiburada'nın kendisinin satıcı olduğu bir ürünü alırsanız da; sıfır ürün gönderme garantisi veriyorlar, bizzat telefonda görüşüp teyit ettim.

Monitöre gelecek olursak; aynı segmentteki ürünler arasından bunu tercih etme sebebim; web tasarımda kod yazarken Max yüksekliği elde edebiliyor olmamdı. (arka stant sayesinde sadece öne ve arkaya eğim değil, sağa ve sola döndürmenin yanı sıra, ekranı yukaeı ve aşağı da hareket ettirebiliyorsunuz asansör denilen sistem sayesinde. Pivot denilen sistem sayesinde de dilerseniz ekranı saat yönünde 90derece döndürüp dik kullanabiliyorsunuz.
Tek eksisi; üzerinde USB girişi olduğu halde bunun sadece sistem güncelleme için kullanılabiliyor olması. Ha bir de kutu içeriğinden DisplayPort kablosu çıkmıyor. Yeni nesil tüm ekranlarda en net görüntü ve Max yenileme hızı için DisplayPort'tan bağlantı öneriliyor HDMI yerine.

Edit: Lenovo Legion Y27 30 27 monitoru aldım monitorde 27 inc olmasına rahmen yakında durdugum zaman pixsel olmuyor tek anlamadıgım şey MPRT ozelligi acılmalı acıtıgım zaman ghosting oluyor kapalıyken olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı