Birkaç gün içinde bir monitör almayı düşünüyorum. Ekran kartım RX 7800XT işlemcim Ryzen 5 7600 bu sisteme uygun en az 144 Hz ve kaliteli paneli olan tercihen IPS daha iyi olur diye düşünüyorum bu tarz bir monitör tavsiyesi arıyorum. Oynadığım oyunlar R6, PUBG, RDR2 gibi oyunlar bütçem 2kya yetmiyor maalesef 1080p düşünüyorum. Şu an 75Hz bir monitörüm var bunu yan monitör yapacağım. 27 inç 1080P'de bulanık gösteriyor gibi şeyler okumuştum bu konuda bilgi sahibi olanlar fikir verebilirse sevinirim. Bulanıklık gibi sorunlar olmazsa 27 inç en az 144Hz bir monitör düşünebilirim. Mümkünse tavsiyeleriniz vatan bilgisayarda satılan monitörlerden biri olursa daha iyi olur.
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu monitörü düşünüyorum aslında sizce nasıl ?
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu monitörü düşünüyorum aslında sizce nasıl ?