5.000 TL'ye bir ekran kartı-işletim sistemi-monitör önerisi

Bütçe
5000
attıkların güzel ama ben şöyle bişey düşünmüştüm onu da sorayım nasıl olur.

sence bunlar dar boğaz yapar mı oyunda, uyumlu olur mu. bide anakartı öğrendim hocam bi problem oluyor mu?

Oncelikle merhaba elinizde 2400g varsa anakartiniz AM4 soketlidir. İslemciyi ryzen 5 3600 alip yanina 2060 alirsaniz cok daha mantikli olur. Bunun disinda anakart almaniza gerek yok. Monitor onerisi yapamayacagim cunku bu konu hakkinda pek bir bilgim yok
600 sanırım. Ne açıdan daha iyi mesela

Sertfikadan bahsediyor yanlis anlamadıysam ki hakli eger kotu bir psu ise size dert olur

Oncelikle merhaba elinizde 2400g varsa anakartiniz AM4 soketlidir. İslemciyi ryzen 5 3600 alip yanina 2060 alirsaniz cok daha mantikli olur. Bunun disinda anakart almaniza gerek yok. Monitor onerisi yapamayacagim cunku bu konu hakkinda pek bir bilgim yok

Sertfikadan bahsediyor yanlis anlamadıysam ki hakli eger kotu bir psu ise size dert olur
çok sağol aynen AM4 soketli yazdım oraya. Ryzen 5 2600x olmaz mı yani 3600 şart mı

Hocam lütfen o fiyata o anakartı almayın. A320 anakartlara kesinlikle o meblağlar ödenmemeli. O fiyata Gigabayte B450M S2H bulursunuz.

Yanlis hatirliyor olabilirim ama i9 9900k ile mi ne yarisan bir islemci ve fiyatini cidden hakediyor. İslemcinin fiyati 1300₺
peki bu kadar iyi işlemci dar boğaz yapmaz dime ekran kartıyla falan,valla korkuyorum artık o kadar karışık bir konu ki bana göre. r5 2600x rtx 2060 benchmark larına baktımda çok akıcı. buda öylemi acaba bi bakıyım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı