5.000'e kadar çıkabilirim ama 2.000-3.000 civarında kalsak daha iyi olabilir. Bir saat almak istiyorum. Kadran kısmı küçük olmalı, kalın bilekli birisi değilim. Şık durmalı. Tercihen gümüş/gümüş renginde ya da çelik olursa daha iyi olur. Yuvarlak analog daha iyi olabilir ancak standart Casio modelleri de hoşuma gitmiyor değil. Kısaca küçük her telden saat önerinizi bekliyorum.
5.000'e kadar çıkabilirim ama 2.000-3.000 civarında kalsak daha iyi olabilir. Bir saat almak istiyorum. Kadran kısmı küçük olmalı, kalın bilekli birisi değilim. Şık durmalı. Tercihen gümüş/gümüş renginde ya da çelik olursa daha iyi olur. Yuvarlak analog daha iyi olabilir ancak standart Casio modelleri de hoşuma gitmiyor değil. Kısaca küçük her telden saat önerinizi bekliyorum.
CASIO STANDART MTP-1302D-7A1VDF Kol Saati'ne Casio Türkiye güvencesinde, Türkiye'nin her yerine 2.500₺ ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo, özel hediye paketi ve vade farksız taksit seçenekleri ile hemen sahip olabilirsin.
Ölçü standart olarak girilmiş ve sanırım 38mm. Bileğime olur mu bilmiyorum hocam. Daha önceden Casio'nun retro saatleri haricinde bir saat geçmişim yok, o da hediyeydi zaten kaç mm bilmiyorum.