5.000 TL'ye küçük, şık saat önerisi

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
5.000'e kadar çıkabilirim ama 2.000-3.000 civarında kalsak daha iyi olabilir. Bir saat almak istiyorum. Kadran kısmı küçük olmalı, kalın bilekli birisi değilim. Şık durmalı. Tercihen gümüş/gümüş renginde ya da çelik olursa daha iyi olur. Yuvarlak analog daha iyi olabilir ancak standart Casio modelleri de hoşuma gitmiyor değil. Kısaca küçük her telden saat önerinizi bekliyorum.

5.000'e kadar çıkabilirim ama 2.000-3.000 civarında kalsak daha iyi olabilir. Bir saat almak istiyorum. Kadran kısmı küçük olmalı, kalın bilekli birisi değilim. Şık durmalı. Tercihen gümüş/gümüş renginde ya da çelik olursa daha iyi olur. Yuvarlak analog daha iyi olabilir ancak standart Casio modelleri de hoşuma gitmiyor değil. Kısaca küçük her telden saat önerinizi bekliyorum.
Hocam merhaba.

Bileğiniz ince ise 36-40mm arası saatler size daha uyumlu olabilir.
Casio MTP-1302DA modelini inceleyin derim.

Hocam merhaba.

Bileğiniz ince ise 36-40mm arası saatler size daha uyumlu olabilir.
Casio MTP-1302DA modelini inceleyin derim.

Bu model için ne dersiniz?

Gayet şık duruyor. Şahsen almak isteyeceğim bir ürün.
Ancak elimde Romanson marka bir Quartz (Pilli) olduğundan hakkımı otomatiklere saklıyorum 😄

İmkanınız varsa bir Casio satıcısında deneyin derim. Fiyat da çok uygun.

Gayet şık duruyor. Şahsen almak isteyeceğim bir ürün.
Ancak elimde Romanson marka bir Quartz (Pilli) olduğundan hakkımı otomatiklere saklıyorum 😄

İmkanınız varsa bir Casio satıcısında deneyin derim. Fiyat da çok uygun.

Ölçü standart olarak girilmiş ve sanırım 38mm. Bileğime olur mu bilmiyorum hocam. Daha önceden Casio'nun retro saatleri haricinde bir saat geçmişim yok, o da hediyeydi zaten kaç mm bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı