5.000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
5000

Nickha

Megapat
Daha fazla  
Oyun oynamak için iyi bir monitör arıyorum. 5000 TL yazdım ama küçük farklar beni etkilemez, önerileri bekliyorum.

MSI Mag 244F ya da Asus Tuf Gaming VG249Q3A alabilirsin ikisininde fiyatı iyi msi nki 200 hz asusunki 180
AOC'a nazaran kontrastlarıda ve renk gamutlarıda düşük. +20 Hz için ciddi bir görüntü kaybı olur.

Ama Valorant gibi FPS oyunları oynayacaksa bence gayet iyi sıkıntı olmaz çözünürlük.
Çözünürlük farklı, renk ve kontrast farklı. Görmeden anlatması zor ama görsel kalite önemli sonuçta. Sadece rekabetçi içinde daha iyi gecikme sunan modeller vardı sanırım.

AOC'un stokları bitmiş 2. seçenek bence KTC olur:

Kontrast olarak 1100/1200:1 gibi piyangoları vardı. Gecikmeside bir okadar düşüktü.

MSI MAG 244F ya da ASUS TUF Gaming VG249Q3A alabilirsin ikisinin de fiyatı iyi MSI nki 200 Hz asusunki 180.

Çözünürlük farklı, renk ve kontrast farklı. Görmeden anlatması zor ama görsel kalite önemli sonuçta. Sadece rekabetçi içinde daha iyi gecikme sunan modeller vardı sanırım.

AOC'un stokları bitmiş 2. seçenek bence KTC olur:

Kontrast olarak 1100/1200:1 gibi piyangoları vardı. Gecikmeside bir o kadar düşüktü.

Sistemim zaten, güçlü oyunlarda GTA V'de bile 180-165 FPS verebilecek kadar iyi olmadığı için Hz farkı çok önemli değil, aralarından hangisini alsam sonradan pişman olmayacağım bi monitör olur?

Sistemim: 1050 Ti, i3 10100F, 16 GB RAM.

Sistemim zaten, güçlü oyunlarda GTA V'de bile 180-165 FPS verebilecek kadar iyi olmadığı için Hz farkı çok önemli değil, aralarından hangisini alsam sonradan pişman olmayacağım bi monitör olur?

Sistemim: 1050 Ti, i3 10100F, 16 GB RAM.
AOC'un 27 inç versiyonu hala ucuz, o yada KTC alın. MSI ve ASUS'a hiç bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı