5.000 TL'ye monitör tavsiyesi

lawlaw

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir sistem toplayacağım için bir monitör almak istiyorum. Gözüme takılan bazıları oldu bunların arasından hangisini almalıyım öneriniz nedir? Ayrıca 5K'yı geçmeyecek şekilde Amazon, Hepsiburada tarzı sitelerden uygun fırsatlı kendi önerileriniz varsa onlara da açığım. Ben İtopya'ya bir göz attım karne indirimleri dolayısıyla ama her yerden olabilir.

(Fiyat olarak bu özelliklere göre çok iyi duruyor ama Fazeon markasını sadece kasaları ile yeni yeni duyuyorum o yüzden ne kadar kalitelidir emin olamadım. Ölü piksel vb. karşılaşmak istemiyorum uzun ömürlü olsun istiyorum.)
Önerilerinizi bekliyorum dostlar şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar yeni bir sistem toplayacağım için bir monitör almak istiyorum. Gözüme takılan bazıları oldu bunların arasından hangisini almalıyım öneriniz nedir? Ayrıca 5K'yı geçmeyecek şekilde Amazon, Hepsiburada tarzı sitelerden uygun fırsatlı kendi önerileriniz varsa onlara da açığım. Ben İtopya'ya bir göz attım karne indirimleri dolayısıyla ama her yerden olabilir.

(Fiyat olarak bu özelliklere göre çok iyi duruyor ama Fazeon markasını sadece kasaları ile yeni yeni duyuyorum o yüzden ne kadar kalitelidir emin olamadım. Ölü piksel vb. karşılaşmak istemiyorum uzun ömürlü olsun istiyorum.)
Önerilerinizi bekliyorum dostlar şimdiden teşekkürler.

bütçen Max en son 5 ise onlara bakma bunu düşün.

Uygun duruyor ama Fazeon 200hz diyor. Lenovo'ya güvenim tam tabii ama tam olarak neden bunu önerdin. Çok anlamam monitörden o yüzden soruyorum. Panel türleri hakkında falan bilgim yok.

Hocam eğer üstte atılan Lenovo monitör dahil şu an bahsi geçenlerin hepsinden iyi diyorsanız bütçemi 300tl aşmak çok koymaz bana.

Uygun duruyor ama Fazeon 200Hz diyor. Lenovo'ya güvenim tam tabii ama tam olarak neden bunu önerdin. Çok anlamam monitörden o yüzden soruyorum. Panel türleri hakkında falan bilgim yok.

Hocam eğer üstte atılan Lenovo monitör dahil şu an bahsi geçenlerin hepsinden iyi diyorsanız bütçemi 300TL aşmak çok koymaz bana.

300 TL koyarsan AOC al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo ve AOC modelleri arasında kaldım arada 800 tl gibi bir fark var. Lenovo da yükseklik ayarlama seçeneği da var gördüğüm kadarıyla ama AOC da yok. AOC tam olarak ne konuda üstün hocam bahsedebilir misin biraz.
Lenovo'da alınabilir ama AOC daha iyi.

300 TL koyarsan AOC al.
Lenovoyu önermene rağmen AOC al diyorsan vardır bir bildiğiniz diyerekten AOC alacağım sanırım.

AOC tam olarak ne konuda üstün hocam bahsedebilir misin biraz.

Renk gamutu, parlaklık ve kontrast iyi.

Lenovo ve AOC modelleri arasında kaldım. Arada 800 TL gibi bir fark var. Lenovo da yükseklik ayarlama seçeneği da var gördüğüm kadarıyla ama AOC da yok. AOC tam olarak ne konuda üstün hocam bahsedebilir misin biraz.

Lenovo'yu önermene rağmen AOC al diyorsan vardır bir bildiğiniz diyerekten AOC alacağım sanırım.

Hocam AOC en iyisi sen Max 5K dedin diye onu önerdim AOC al geç eğer çıkamazsan R24e al.

Hocam AOC en iyisi sen Max 5K dedin diye onu önerdim AOC al geç eğer çıkamazsan R24e al.
5k max şeklinde belirtmeyince de absürt absürt az daha biriktir şunu al gibi gereksiz fazla yorumlar geliyor diye bu şekilde belirtmiştim de şu devirde 300tl dürüm parası. Teşekkür ederim önerileriniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı