roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.400 Makaleler 1 Çözümler 120 Yer İstanbul 26 Nisan 2025 #11 Emre7703 dedi: Hocam senden duydum ilk defa, kasayla anakart bağlantısını. Bunu nasıl öğrenebilirim? Kasamı vatandan almıştım, belki markasını modelini bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Zaten destekliyormuş senin anakartı kasan, sorun olmaz şimdi baktım anakartının modelinden.
Emre7703 dedi: Hocam senden duydum ilk defa, kasayla anakart bağlantısını. Bunu nasıl öğrenebilirim? Kasamı vatandan almıştım, belki markasını modelini bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Zaten destekliyormuş senin anakartı kasan, sorun olmaz şimdi baktım anakartının modelinden.
Emre7703 Picopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #12 roxy1881 dedi: Zaten destekliyormuş senin anakartı kasan, sorun olmaz şimdi baktım anakartının modelinden. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam, teşekkür ederim ilgin için.
roxy1881 dedi: Zaten destekliyormuş senin anakartı kasan, sorun olmaz şimdi baktım anakartının modelinden. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam, teşekkür ederim ilgin için.