Muhammed002
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, kablosuz bir fare arıyorum. Tutuş şeklim palm olduğu için bu tutuşa uygun bir model olması benim için önemli. Şu anda kullandığım HyperX PulseFire Haste 2 elime küçük geldiği için daha büyük bir model arayışındayım.
Wraith'den ürün almanı önermem dostum, ambalajı açılmış ürünlerde iade almayacaklarını belirtmişler. Daha popüler ve çok tercih edilen, 2 yıldır kullandığım mouseyi tavsiye ederim. İade hakkın da bulunuyor.Merhaba, kablosuz bir fare arıyorum. Tutuş şeklim palm olduğu için bu tutuşa uygun bir model olması benim için önemli. Şu anda kullandığım HyperX PulseFire Haste 2 elime küçük geldiği için daha büyük bir model arayışındayım.
Teevolution Terra Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bozuk ürünü iade alıyorlar neden almasınlar?Wraith'den ürün almanı önermem dostum, ambalajı açılmış ürünlerde iade almayacaklarını belirtmişler. Daha popüler ve çok tercih edilen, 2 yıldır kullandığım mouseyi tercih ederim. İade hakkın da bulunuyor.
Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.999,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Wraith Esports Mouse Şikayetleri - Şikayetvar
Wraith Esports Mouse şikayetleri için tıklayın! Wraith Esports yorumları ve Wraith Esports Mouse şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Niye almasınlar her firmanın iade politikası var sonuçta.Wraith'den ürün almanı önermem dostum, ambalajı açılmış ürünlerde iade almayacaklarını belirtmişler. Daha popüler ve çok tercih edilen, 2 yıldır kullandığım mouseyi tavsiye ederim. İade hakkın da bulunuyor.
Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.999,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Wraith Esports Mouse Şikayetleri - Şikayetvar
Wraith Esports Mouse şikayetleri için tıklayın! Wraith Esports yorumları ve Wraith Esports Mouse şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Değişim veya onarım öneriyorlar dostum, yurt dışı ürün olduğu için açılmış ambalajlarda kolay kolay iade almazlar, attığım linkten şikayetleri okuyabilirsin. Garanti süreci de 20 gün, o kadar para verip bu kadar az destek almak kimsenin hoşuna gitmez bence. Konu sahibi araştırsın, ona göre istediği ürünü alabilir, bana açıklama yapmak zorunda değilsiniz dostum.Bozuk ürünü iade alıyorlar neden almasınlar?
Ben ATK A9 Plus kullanıyorum sensörü özellikleri vs... çok iyi. özellikle şarjı çok iyi alalı 2.5 ay oldu sadece 2 defa şarja taktım. Pil konusunda rakipsiz. 60g ve tutuş şeklinize uygun. 2 arkadaşıma fareyi kullandırdım ikiside çok beğendi hatta biri aldıMerhaba, kablosuz bir fare arıyorum. Tutuş şeklim palm olduğu için bu tutuşa uygun bir model olması benim için önemli. Şu anda kullandığım HyperX PulseFire Haste 2 elime küçük geldiği için daha büyük bir model arayışındayım.
Logitech ben de severim ama her marka da memnun olmayan bir kesim var. Wraith kötülemem ama iyidir.Değişim veya onarım öneriyorlar dostum, yurt dışı ürün olduğu için açılmış ambalajlarda kolay kolay iade almazlar, attığım linkten şikayetleri okuyabilirsin. Garanti süreci de 20 gün, o kadar para verip bu kadar az destek almak kimsenin hoşuna gitmez bence. Konu sahibi araştırsın, ona göre istediği ürünü alabilir, bana açıklama yapmak zorunda değilsiniz dostum.
Açıkçası Wraith markasından ürün alma taraftarı değilim. Daha bilindik markaların garanti ve servis desteğinin benim için daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. Daha önce kulaklık önerisi olarak Asus ROG Pelta önermiştiniz, onu aldım ve memnun kaldım. Fakat Wraith den alışveriş yapmak istemiyorum.Teevolution Terra Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com