5-10 bin TL IEM kulaklık önerisi

rovenarc

Femtopat
Daha fazla  
Truthear Zero red sahibiyim, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve memnunum.
Çoğunlukla müzik dinlemek için (EQ ile birlikte) kullanıyorum, bazen gündelik kullanımım da oluyor (video, oyun);

Bütçe arttırıp daha iyi bir IEM almak istiyorum, CX31993 amplifikatör ile birlikte kullanabileceğim 5K-10k arasındaki tavsiyeleriniz.

(Genelde metal ve rock ağırlıklı ama her tür şarkı dinlerim.)

Truthear hexa iyi olur ancak çok büyük bir yükseltme yapmış olmazsınız hocam, bende aynı tür şarkılar dinliyorum yazın yurt dışından hexa alacaktım sonrasında alacağım sitede olan sorunlardan ötürü Zero red aldım bende. Öncesinde simgot EW200 kullanıyorum ondan daha memnundum ses olarak, Zero Red'in çok fazla değerlendirmesi ve seveni olduğundan ve sıfır fiyatı 2800'a indiğinden aldım ama EW200 kadar memnun kalmadım. EW300 ya da hexa almayı düşünüyordum ben, sizlerde bunlara bakabilirsiniz. Ama özellikle hexa için metal müzikte çok iyi diyorlardı.

Truthear hexa iyi olur ancak çok büyük bir yükseltme yapmış olmazsınız hocam, bende aynı tür şarkılar dinliyorum yazın yurt dışından hexa alacaktım sonrasında alacağım sitede olan sorunlardan ötürü Zero red aldım bende. Öncesinde simgot EW200 kullanıyorum ondan daha memnundum ses olarak, Zero Red'in çok fazla değerlendirmesi ve seveni olduğundan ve sıfır fiyatı 2800'a indiğinden aldım ama EW200 kadar memnun kalmadım. EW300 ya da hexa almayı düşünüyordum ben, sizlerde bunlara bakabilirsiniz. Ama özellikle hexa için metal müzikte çok iyi diyorlardı.
teşekkür ediyorum hocam; valla hexa için ses karakterinde olumlu olumsuz çok yorum gördüm, kumar oynanabilir.

simgot ew300 benim de listemdeydi. tekrardan teşekkürler.

Teşekkür ediyorum hocam; vallahi hexa için ses karakterinde olumlu olumsuz çok yorum gördüm, kumar oynanabilir.

Simgot EW300 benim de listemdeydi. Tekrardan teşekkürler.

Hexa'nın bassları zayıf diyorlardı o yüzden yorumları kötü olabilir, ama çoğu incekeyen odyofili beğenmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı