Sıvı soğutma çok gereksiz olur. 1700 civarı Phantom Spirit alın sonradan alacağınız çoğu işlemciyi soğutur. Kaliteli termal macunla kullanırsanız 240mm sıvı soğutmalarla aşağı yukarı aynı performansı veriyor.
Hocam kesinlikle sıvıya falan gerek yok aynı işlemciyi kullanıyorum Phantom sprit kullanıyorum kesin tavsiyemdir. Yaz aylarında 65 üstüne çıkmıyor. Kış aylarında ise 60'ı görmüyorum.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kullandığın işlemciye sıvı soğutma gerekli değil Heleki 360mm hiç gerekli değil thermalright peerless assassin al rahatına bak. Fiyatı 1600tl 240mm sıvı soğutucu performansı veriyor tsm bir fp ürünü
Sıvı soğutma çok gereksiz olur. 1700 civarı Phantom Spirit alın sonradan alacağınız çoğu işlemciyi soğutur. Kaliteli termal macunla kullanırsanız 240mm sıvı soğutmalarla aşağı yukarı aynı performansı veriyor.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kullandığın işlemciye sıvı soğutma gerekli değil heleki 360mm hiç gerekli değil Thermalright Peerless Assassin al rahatına bak. Fiyatı 1600TL 240mm sıvı soğutucu performansı veriyor tsm bir F/P ürünü.
Hocam her kasa ili uyumlu değil kasanızın desteklediği maximum soğutucu boyutuna bakıp karşılaştırmalısınız.
Önerdiğim soğutucunun ramlere denk gelen yerinde fanı var ramleri engelleyeceğini düşünmüyorum ama olurda engellerse çok basit bir şekilde fanı biraz yukarı çekebilirsiniz.