Maxtoric
Megapat
- Makaleler
- 3
Arkadaşlar çok oyunculu denen illete bulaştım. Steam sunucularına kolayca bağlanmak ve test etmek için bu plugini buldum. Başta editörde her şey iyi çalışıyordu. Plugin doğru sonuç veriyordu. Ancak oyunu paketledikten sonra "steam_appid.txt" dosyasını shipping EXE'sinin yanına koyuyorum. Steam'e bağlanıyor ve spacewar olarak görüyor buraya kadar sorun yok. Ama oyunu create ettikten sonra başka bir Steam hesabından (başka bir bilgisayar) oyunu aynı şekilde başlatınca sunucu bulmuyor. Devamlı 0 olarak dönüyor liste. Create ise sorunsuz çalışıyor. Davet ile de girilmiyor. Araştırmama rağmen hiçbir çözüm bulamadım."-log" parametresiyle başlatınca:
Bu hatayı alıyorum. İzlediğim ve okuduğum kaynaklara göre atladığım bir şey yok. Ne yaptılar ise aynısını yaptım. Kendi forumları ve Reddit üzerinden bir yanıt olmadı. Bir de buraya sormak istedim. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Bu hatayı alıyorum. İzlediğim ve okuduğum kaynaklara göre atladığım bir şey yok. Ne yaptılar ise aynısını yaptım. Kendi forumları ve Reddit üzerinden bir yanıt olmadı. Bir de buraya sormak istedim. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?