5-6 bin TL spor için akılı saat önerisi

toparlar48

Hectopat
Merhaba, yakında spora başlayacağım onun takipi için ve sağlık için EKG'dir tansiyondur nabız vs özellikleri geniş olan akıllı saat arayışındayım.
Aklımdaki model.

Samsung Galaxy Watch FE​

Telefonum Samsung m14.
Önerebileceğiniz Samsung akıllı saatler arasında bundan iyisi var mı? Bütçe maksimum 5 bilemedin 6 k.

Hocam kendimde Samsung kullanıyorum S23 serisini. Fakat Samsung saatleri vb en büyük problemleri şarj süreleri. Şu an Huawei GT2 kullanıyorum. AOD açık sekilde 7 8 gün. AOD kapalı 11 12 gün gördüm (bu tabii ki ilk zamanlar.) Aktif olarak spor verilerini kullanıyorum yani genel olarak başarılı diyebilirim. Sanırım şu an beğendiğim bir model olan GT3 Pro modeli çok başaralı(eski bir sürüm ama iyi bir saat) damar sertliği vb özellikleri de mevcut. Bir bakın derim. Ayrıca Samsung ile esleşme de bir sorun vb olmadı.

Hocam kendimde Samsung kullanıyorum S23 serisini. Fakat Samsung saatleri vb en büyük problemleri şarj süreleri. Şu an Huawei GT2 kullanıyorum. AOD açık sekilde 7 8 gün. AOD kapalı 11 12 gün gördüm (bu tabii ki ilk zamanlar.) Aktif olarak spor verilerini kullanıyorum yani genel olarak başarılı diyebilirim. Sanırım şu an beğendiğim bir model olan GT3 Pro modeli çok başaralı(eski bir sürüm ama iyi bir saat) damar sertliği vb özellikleri de mevcut. Bir bakın derim. Ayrıca Samsung ile esleşme de bir sorun vb olmadı.

Samsung Galaxy Watch 5 | 44 mm Akıllı Saat

Bir aklıma kazındı onun şu an sağlıkta özellikleri bayağı iyi ona ne derseniniz.Amazon.com.tr

Bu akıllı saatler hakkında bilgim yok, sıfır. Konu açmadan kısaca sormak istediğim şey, bu akıllı saatler nabzı doğru ortantılı bir şekilde ölçüyor mu ? Zaten saate bakmak ve nabız için kullanacağım %90. Arkadaş bunu 2500 tl gibi bir fiyata bırakırım dediği için ikilemde kaldım biraz. Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46mm)

Fiyat ve kalite yükseldiği zaman doğruluk orantısı artmıyorsa eğer, xiaomi 5 active falan alayım 1200 liraya.

Bu akıllı saatler hakkında bilgim yok, sıfır. Konu açmadan kısaca sormak istediğim şey, bu akıllı saatler nabzı doğru ortantılı bir şekilde ölçüyor mu? Zaten saate bakmak ve nabız için kullanacağım %90. arkadaş bunu 2500 TL gibi bir fiyata bırakırım dediği için ikilemde kaldım biraz. Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46mm)

Fiyat ve kalite yükseldiği zaman doğruluk orantısı artmıyorsa eğer, Xiaomi 5 active falan alayım 1200 liraya.

Doğru orantılı ile hemen hemen yakın ölçüyor denilebilir, YouTube'da inceleme videosu çekenler var test etmişlerdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geri
Yukarı