5 - 6 bin TL'ye kamerası güzel tablet önerisi

Yasin1233214

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5000 ila 6000 TL fiyat aralığında günlük hayatta kullanmalık, eğer oluyorsa PUBG gibi oyunlarda 60 FPS veren, kamerası da çok kötü olmayan bir tablet arıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı (eğer dokunmatik kalem de önerirseniz çok güzel olur. En fazla 100 TL olarak)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 5000 ila 6000 TL fiyat aralığında günlük hayatta kullanmalık, eğer oluyorsa PUBG gibi oyunlarda 60 FPS veren, kamerası da çok kötü olmayan bir tablet arıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı (eğer dokunmatik kalem de önerirseniz çok güzel olur. En fazla 100 TL olarak)?

Hocam istediklerinizin bırakın hepsini, birini içeren bir tablet bulursanız şükredin. Bütçe arttırın

En düşük grafiklerde o bütçeye 60 FPS açan vardır ama güzel kamera ve kalem için 10 bin civarına çıkmanız lazım.

Samsung a9 plus alabilirsiniz pubg için 45 fps ama config ile 60 fps yapabilirsiniz tek sorunu ekranın kötü olması çift parmak algılamıyor pubg de sorun yaşatabilir kamerası kötü

2. Önerim redmi pad se config yapılmıyor akıcıda sabit 45 fps batarya, ses, kalitesi, ekran, hafıza mükkemmel 256gb hafıza 8gb ram tek sorunu işlemci biraz daha iyi olabilirdi kamerası kötü
Sizin dediğiniz bütçeye kamerası iyi olan tablet yok

Bu bütçeye anca 2. El bakılır

Son düzenleme:
Samsung A9 Plus alabilirsiniz PUBG için 45 FPS ama Config ile 60 FPS yapabilirsiniz tek sorunu ekranın kötü olması çift parmak algılamıyor PUBG de sorun yaşatabilir kamerası kötü.

2. önerim Redmi pad SE Config yapılmıyor akıcıda sabit 45 FPS batarya, ses, kalitesi, ekran, hafıza mükemmel 256 GB hafıza 8 GB RAM tek sorunu işlemci biraz daha iyi olabilirdi kamerası kötü.
Sizin dediğiniz bütçeye kamerası iyi olan tablet yok.

Bu bütçeye anca 2. el bakılır.

Hocam peki PUBG Mobile'de 60 FPS olmasa öyle bir tablet önerebilir misiniz çift parmak algılayan RAM'i çok düşük olmayan? PUBG Mobile'de 60 FPS olmasına gerek yok.

Hocam peki PUBG Mobile'de 60 FPS olmasa öyle bir tablet önerebilir misiniz çift parmak algılayan RAM'i çok düşük olmayan? PUBG Mobile'de 60 FPS olmasına gerek yok.
10 bin TL ye çıkarsanız süper size önerebileceğin çok güzel tabletler var pubg de 60 fps redmi pad pro, poco pad, xioami pad 6 gibi ama bu bütçeye önerebileceğin tabletler kısıtlı bütçenize göre en iyi sorunsuz tablet 6500tl ye redmi pad se 8gb ram 256gb hafıza modeli olacak bataryası sizi 3 gün götürüyor ekran ve ses kalitesi mükemmel benim önerim bu

Geri
Yukarı