5-6 yıl sonra Türkiye'de suç oranı artacak mı?

@Awdiki olası bir iç savaşta Türk-Kürt; Sağcı-Solcu tarafları yetmezmiş gibi bir de başımıza bu tarikatlar ve Suriyeliler çıktı. Ülkede resmi olmayan verilere göre 10 milyon Suriyeli mülteci bulunmakta. Ve yine geçen birisi ülkedeki dini tarikatların silahlanmaya başladığını söylemişti...

Sonumuz hiç iyi değil, ben size söyleyeyim.
Burada konuşmak doğru olmayacağından devam etmeyeceğim ama sorun daha yüksek, öyle birkaç grup değil.
 
Ceza hukuku adam gibi düzenlenmediği sürece. Cezalar ağırlaşıp caydırıcılığı olmadığı sürece bu iş devam eder. Olayın ekonomi ve dolarla olan bağlantısınıda çözemedim. Çalan her türlü çalar öldüren her türlü öldürür.
 
Gidişatımız hiç iyi değil. Kadın-erkek fark etmeksizin. Hacı hoca diye gezip tecavüz eden, hayvanlara yapılan onca eziyetler mi dersiniz? Say say bitmez. Ülkemiz bu insanlar yüzünden git gide kötüleşiyor. İnşallah bu durumdan bir an önce kurtuluruz.
 
Hocam seküler müslümanlarda sorun yok fakat asıl sıkıntı Hilafetçi, Şeriatçı insanlar oluyor, Atatürk ilkeleri için en büyük tehlike şeriatçı, hilafetçi insanlar, hepsi derki diğer ülkeler İslam'ı yanlış yaşıyor o yüzden öyle fakat IŞID'i sorsan tanımıyorum derler :). Z kuşağında çok şükürki böyle bir sorun yok, Z kuşağında ateizm, deizm, seküler müslümanlık çoğalıyor, şu an için ülkenin tek iyi yanı bu olsa gerek. Ama ne olursa olsun Din ve Siyaset ayrılmalı ve herkes dinini kendi içerisinde yaşamalı.
 
Hocam seküler müslümanlarda sorun yok fakat asıl sıkıntı hilafetçi, şeriatçı insanlar oluyor, Atatürk ilkeleri için en büyük tehlike şeriatçı, hilafetçi insanlar, hepsi derki diğer ülkeler İslam'ı yanlış yaşıyor o yüzden öyle fakat ışıd'i sorsan tanımıyorum derler :). Z kuşağında çok şükürki böyle bir sorun yok, Z kuşağında ateizm, deizm, seküler müslümanlık çoğalıyor, şu an için ülkenin tek iyi yanı bu olsa gerek.

Evet. Benim kastettiğim de şeriatçı kişilerdi.
Fakat benim yeni nesilden umudum yok. Çünkü çok cahiller maalesef, kendi değerlerini bilmiyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı