5-6k'ya rahat koltuk önerisi

Bütçe
5000-6000
Hocam bilmiyorum valla benimde bilgim yok pek ya ama öneriler ofis koltuğu üzerine.

@Mai_Sakurajima hocam
bunu önerdiler.
Bide bunu hocam.

Son düzenleme:
Hocam bilmiyorum vallahi benim de bilgim yok pek ya ama öneriler ofis koltuğu üzerine.

@Mai_Sakurajima hocam.
Bunu önerdiler.
Bir de bunu hocam.

Seduna hakkında öneririm diyemem yeni bir koltuk ayrıca Seduna'nın diğer modellerinin kronik kırılma sorunları var.(sağlam değil kronikden ziyade.) Biraz bakındım forumlarda kullanan yok yabancılarda olabilir belki.

xRancer hakkında bakındım biraz da gerek YouTube'da olsun(sponsorluklu ama olsun😀) gerek forumlarda pek kötü yorum görmedim şimdilik. Uzun vade için al geç diyemem ama kötü durmuyor.

Başka öneri olarak normalde seduna thunder Pro öneriyordum ama dediğim gibi kronik sorunlu. Aklıma bu bütçede düzgün bir şey gelmiyor.
Fileleri ile alakalı gevşeme şikayeti gördüm az da olsa araştırıp içinize sinerse düşünebilirsiniz. Markusun replikası rahatlık olarak daha kötü maalesef.

Hawk da dediğim gibi güzel koltuk bütçesine göre.

Son düzenleme:
Seduna hakkında öneririm diyemem yeni bir koltuk ayrıca Seduna'nın diğer modellerinin kronik kırılma sorunları var.(sağlam değil kronikden ziyade.) Biraz bakındım forumlarda kullanan yok yabancılarda olabilir belki.

xRancer hakkında bakındım biraz da gerek YouTube'da olsun(sponsorluklu ama olsun😀) gerek forumlarda pek kötü yorum görmedim şimdilik. Uzun vade için al geç diyemem ama kötü durmuyor.

Başka öneri olarak normalde seduna thunder Pro öneriyordum ama dediğim gibi kronik sorunlu. Aklıma bu bütçede düzgün bir şey gelmiyor.
Fileleri ile alakalı gevşeme şikayeti gördüm az da olsa araştırıp içinize sinerse düşünebilirsiniz. Markusun replikası rahatlık olarak daha kötü maalesef.

Hawk da dediğim gibi güzel koltuk bütçesine göre.
Bu koltuk kafama yattı gibi ama bilemedim ya zaten indirim falan bekleyeceğim bakalım. Öneri için teşekkür ederim.

Aslında hira da gıcırdama dışı fena koltuk değil ama onun yerine fame alırdım.
Yeni bir koltuk 1,5 yıl oluyor çıkalı fab serisinden rahat, kalite olarak gıcırdama sorunu duymadım daha.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı