M Messininkramponu Picopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 148 14 Haziran 2025 #1 Merhaba, bu 5.7.6 hatası cidden çok sinirimi bozdu. Telefonu güncelleyemiyorum yurt dışı olduğu için. Yani izleyemiyorum, yardım lazım.
Merhaba, bu 5.7.6 hatası cidden çok sinirimi bozdu. Telefonu güncelleyemiyorum yurt dışı olduğu için. Yani izleyemiyorum, yardım lazım.
Barışınız Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 2 Çözümler 42 Yer Vilnius, Lithuania Daha fazla Sistem Özellikleri - Macbook Air M3 15" (2024) - TUF GAMING B650-PLUS WIFI MotherBoard - GIGABYTE Geforce RTX 4070, - Ryzen 7 7700, - Corsair Vengeance 32GB 6600Mhz RAM, - TUF 750W PSU 80+ Gold, - SteelSeries Apex Pro Keyboard, - Steel Series Aerox 5 Mouse, - AOC CQ27G2 27" and AOC 24G2SP 24" Monitor, - DeepCool LE520 Liquid Cooler, Cinsiyet Erkek Meslek AI Researcher at Outlier.ai 14 Haziran 2025 #2 Telefonu yeniden başlatmayı denedin mi? Data depolama hatasından oluyor genelde reset atınca duzelir. Artı 0 Eksi
Telefonu yeniden başlatmayı denedin mi? Data depolama hatasından oluyor genelde reset atınca duzelir.
KS KS M Messininkramponu Picopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 148 14 Haziran 2025 #3 Barışınız dedi: Telefonu yeniden başlatmayı denedin mi? Data depolama hatasından oluyor genelde reset atınca Genişletmek için tıkla... Barışınız dedi: Telefonu yeniden başlatmayı denedin mi? Data depolama hatasından oluyor genelde reset atınca duzelir. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam ama işlemedi Artı 0 Eksi
Barışınız dedi: Telefonu yeniden başlatmayı denedin mi? Data depolama hatasından oluyor genelde reset atınca Genişletmek için tıkla... Barışınız dedi: Telefonu yeniden başlatmayı denedin mi? Data depolama hatasından oluyor genelde reset atınca duzelir. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam ama işlemedi