petrik0r Kilopat Katılım 18 Ekim 2016 Mesajlar 32 5 Mart 2025 #1 Çok özellik aramıyorum, sağlam uygun fiyatlı bir telefon arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Çok özellik aramıyorum, sağlam uygun fiyatlı bir telefon arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 5 Mart 2025 #2 petrik0r dedi: Çok özellik aramıyorum, sağlam uygun fiyatlı bir telefon arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Xiaomi alabilirsin hocam. Uzun ömürlü oluyorlar. 2.el Note 10 Pro veya 10S bakabilirsin.
petrik0r dedi: Çok özellik aramıyorum, sağlam uygun fiyatlı bir telefon arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Xiaomi alabilirsin hocam. Uzun ömürlü oluyorlar. 2.el Note 10 Pro veya 10S bakabilirsin.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.076 Çözümler 40 5 Mart 2025 #3 petrik0r dedi: Çok özellik aramıyorum, sağlam uygun fiyatlı bir telefon arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 2. El veya yurt dışı Xiaomi modellerine yönelseniz daha iyi olur hocam.
petrik0r dedi: Çok özellik aramıyorum, sağlam uygun fiyatlı bir telefon arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 2. El veya yurt dışı Xiaomi modellerine yönelseniz daha iyi olur hocam.
8 815867 Decapat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.478 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 petrik0r dedi: Çok özellik aramıyorum, sağlam uygun fiyatlı bir telefon arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bütçenizi 500 TL arttırıp Realme 10 alın kesinlikle.
petrik0r dedi: Çok özellik aramıyorum, sağlam uygun fiyatlı bir telefon arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bütçenizi 500 TL arttırıp Realme 10 alın kesinlikle.
nigelhayesdavis Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 906 5 Mart 2025 #5 Redmi Note 10S en f/p duruyor 7-8k civarına. Ondan aşağı model telefonlar kısa bir süre sonra donma vs. yapar.
Redmi Note 10S en f/p duruyor 7-8k civarına. Ondan aşağı model telefonlar kısa bir süre sonra donma vs. yapar.