5-7 bin TL monitör tavsiyesi

kerberoos

Zeptopat
Daha fazla  
Laptopumdaki GTX 1660 Ti ekran kartı için harici monitör arıyorum. Bütçem 5K, maksimum 7K TL'ye çıkabilirim. Öncelikli kullanımım kod yazma, dizi/film ve (LoL, CS vb.). 144 FPS civarı akıcılık benim için yeterli olduğu için ( zaten daha fazla fps alamıyorum) 180Hz üstüne gerek yok. Özellikle kodlama ve günlük kullanımda rahatlık için IPS panel ve pivot (dikey kullanım) özelliği olması benim için önemli. Bu kriterlere uygun, 24 inç veya 27 inç FHD ya da bütçeye uyarsa 27 inç QHD (2K) monitör önerilerinizi bekliyorum."

Laptopumdaki GTX 1660 Ti ekran kartı için harici monitör arıyorum. Bütçem 5K, maksimum 7K TL'ye çıkabilirim. Öncelikli kullanımım kod yazma, dizi/film ve (LoL, CS vb.). 144 FPS civarı akıcılık benim için yeterli olduğu için ( zaten daha fazla fps alamıyorum) 180Hz üstüne gerek yok. Özellikle kodlama ve günlük kullanımda rahatlık için IPS panel ve pivot (dikey kullanım) özelliği olması benim için önemli. Bu kriterlere uygun, 24 inç veya 27 inç FHD ya da bütçeye uyarsa 27 inç QHD (2K) monitör önerilerinizi bekliyorum."

KTC'yi ilk defa duydum performansı ve sağlamlığı nasıl.

Sadece çok bilmiyoruz ama kaliteli F/P ürünleri oluyor.

Pivot özelliği bu modelde bulunmuyor. Görüntü kalitesi anlamında rakibi yok bu fiyata.
Pivot özelliği olsun derseniz yanına bir monitör standı öneririm.

KTC yi ilk defa duydum performansı ve sağlamlığı nasıl
KTC modeli güzel fakat oynadığınız oyunlar daha çok rekabetçi oyunlar olduğundan ve ekran kartınız 1660 Ti olduğundan dolayı 1080P daha uygun olacaktır size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı