5-8 bin TL laptop önerisi

Bütçe
7000


Gülücük atıp Abra önermek... Trajikomik.

Kesin her gün böyle konu açılıyordur ama yine de sorayım, 5-8k TL'niz olsa ve ince, nazik güzel bir laptop almak isteseniz ne alırdınız?
Laptop'da Adobe Illustrator kullanacağım, Chrome'da 2-3 takılırım, belki arada 1-2 LoL atarım o kadar.

Kalan parayla 8 GB RAM takabilirsiniz.
 
Monster'da bakım garantisi vs mükemmel çalışıyor sen bilirsin çanta falan da veriyor yanında şimdiden hayırlı olsun hocam. Arkadaşların önerileri de çok güzel ben olsam Monster alırdım yani.
 
Gülücük atıp Abra önermek... Trajikomik.



Kalan parayla 8 GB RAM takabilirsiniz.
Şu modeli arıyordum, bulamamıştım. IdeaPad'ın tasarmı daha güzel bu arada bence.
Ben arkadaşa kızgın atınca bana gülücük attı :D
 
yav ben yıllar önce monster almıştım, adamların verdiği laptop ömür boyu kastı. garantiye gidiyor geliyor bir işe yaramıyor. Ben o tecrübeden sonra ceosu gelse yalvarsa 1tl veremem ki adamlara.
 
Lenovo güzel gibi duruyor ama ekran kartı Ti degil gibi, çok farkeder mi?
Siz bu önerilenlerden hangisini alırdınız?
Bazı oyunlarda 10-15 bazı oyunlarda 5 fps fark var çok yok yani.

Bunu alın bu arada :

 
Adobe Illustrator çalışacak adama 8 GB RAM'li PC öneriyon kanka.

Bende tasarımcıyım iş bilgisyarında 8 GB RAM var ayrı eten bir bilgidsyardada 4 GB RAM var RAM kayıt ve açılış sürelerini uzatır iş yaparken arkadaşa çok profsyonel bir şey yapmıycaksa Lenovo işini AMD Ryzen 4000 serisi artısı ile gösterecektir hem oyun oynamak için hem de programlar için Lenovo ideal gözüküyor kardeşime sipariş ettim yeterli bir laptop geldi kullanıyor amma ekran bu tarz programlar için işlemci kadar önemlidir. Onun için alabiliyorsa arkadaş biraz daha zorlayıp 17.3 ekran tercih etsin. Biraz daha zorlayip.
Bunu alabilir.
Monster 1650 Refresh ekran kartı kullandiğı için masaüstüne yakın performans izleyeceksiniz bu sebeble 8 bin tllere satılan eski sürüm 1650 Ti'lerden yer yer daha iyi performans alacaksınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı