5.87 GB RAM - GTX 1650 sistem Spider-Man Remastered açar mı?

yasew

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba sistemim şu şekilde: 8 GB RAM (5.87 GB kullanılabilir) GTX 1650 5600h.
Bu sistemle God of War orijinal ayarlarda 45-55 FPS arası oynadım şimdi Spider-Man Remastered oynamak istiyorum akıcı oynayabilir miyim?

Büyük ihtimalle oynarsın ama işlemcini de söylersen tam bir performans tahmini yapabilirim. Kesinlikle oyunu açarsın.

RAM miktarından kaynaklı bir sorununuz var. Bu oyun dahil güncel AAA oyunlar 8 GB'ı bile minimum olarak kabul edebiliyor iken 5 GB RAM ile oynamayı deneyeceksiniz. RAM'inizde muhtemelen dahili grafik birimine ayrılan saçma bir uygulama mevcut.

RAM miktarından kaynaklı bir sorununuz var. Bu oyun dahil güncel AAA oyunlar 8 GB'ı bile minimum olarak kabul edebiliyor iken 5 GB RAM ile oynamayı deneyeceksiniz. RAM'inizde muhtemelen dahili grafik birimine ayrılan saçma bir uygulama mevcut.

Nasıl düzelteceğim peki?

RAM'in kullanımından dolayı sorunlar olabilir ama ben aynı sistem ile Medium'da 50-60 alıyorum. Farklı olarak işlemcim 10300H ve RAM 16.

Peki teşekkür ederim.

Tam anlayamadım. Akıcı oynayabilir miyim şimdi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı