5600H yazmış. Oynatır.Büyük ihtimalle oynarsın ama işlemcini de söylersen tam bir performans tahmini yapabilirim. Kesinlikle oyunu açarsın.
Büyük ihtimalle oynarsın ama işlemcini de söylersen tam bir performans tahmini yapabilirim. Kesinlikle oyunu açarsın.
5600h yazmış. Oynatır.
RAM miktarından kaynaklı bir sorununuz var. Bu oyun dahil güncel AAA oyunlar 8 GB'ı bile minimum olarak kabul edebiliyor iken 5 GB RAM ile oynamayı deneyeceksiniz. RAM'inizde muhtemelen dahili grafik birimine ayrılan saçma bir uygulama mevcut.
RAM'in kullanımından dolayı sorunlar olabilir ama ben aynı sistem ile medium'da 50-60 alıyorum. Farklı olarak İşlemcim 10300H ve RAM 16.Ryzen 5 5600h.
Teşekkür ederim. Hangi ayarlarda oynarım peki bir bilginiz var mı?
RAM'in kullanımından dolayı sorunlar olabilir ama ben aynı sistem ile Medium'da 50-60 alıyorum. Farklı olarak işlemcim 10300H ve RAM 16.
RAM miktarından kaynaklı bir sorununuz var. Bu oyun dahil güncel AAA oyunlar 8 GB'ı bile minimum olarak kabul edebiliyor iken 5 GB RAM ile oynamayı deneyeceksiniz. RAM'inizde muhtemelen dahili grafik birimine ayrılan saçma bir uygulama mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.