Dostum boyun gayet ideal hatta uzun sayılabilecek bir boydasın, asıl 15 yaşında bir insanın 1.80 olması normal değil. Bence bu yaşta o gibi bir boya sahip olmaman daha iyi olacaktır.Şu an boyum 1.69, dün ölçtüm, 15'e yeni girdim, yaza 1.8 olmak istiyorum, dayım bayağı uzun (1.85), babam ise 1.72, sizce olabilir miyim?
Ya da olmak için neler yapabilirim saygılar.
Hocam yeni nesli görseniz 2.10 olan var 1.97 olan var 15 e girmemisler daha .Dostum boyun gayet ideal hatta uzun sayılabilecek bir boydasın, asıl 15 yaşında bir insanın 1.80 olması normal değil. Bence bu yaşta o gibi bir boya sahip olmaman daha iyi olacaktır.
Her 10 kişiden 5 i 1.85 üstüHocam yeni nesli görseniz 2.10 olan var 1.97 olan var 15 e girmemisler daha .
Olabilir, onlar uzun diye sende mi uzun olacaksın?Hocam yeni nesli görseniz 2.10 olan var 1.97 olan var 15 e girmemisler daha .
Her 10 kişiden 5 i 1.85 üstü
Çocuğun babası geldi okula benden kısa bu genetiği çözemedim halaOlabilir, onlar uzun diye sende mi uzun olacaksın?
genlerinde var, herkes uzun olacak diye bir durum yok.
Şu an boyum 1.69, dün ölçtüm, 15'e yeni girdim, yaza 1.8 olmak istiyorum, dayım bayağı uzun (1.85), babam ise 1.72, sizce olabilir miyim?
Ya da olmak için neler yapabilirim saygılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.