5 Ayda B2 Almanca öğrenilebilir mi?

İngilizce kursu olarak genelde bulunuyor ama Almanca kursları İngilizce kadar yaygın durumda değil.
Almanya'ya gitmek için istiyorsan orada da öğrenirsin. Çevrende Almanca bilen Türkler olsun yeter, Almanya'da çok Türk var.
Not: Bu arada Sosyal'de hata alan var mı? Daha deminden beri hata veriyor yeni girebildim.
Bende de çok geç yükleniyor, sunucular DDoS saldırıları altında olabilir.

Almanya'ya gitmek için istiyorsan orada da öğrenirsin. Çevrende Almanca bilen Türkler olsun yeter, Almanya'da çok Türk var.
Dediğim gibi lise eğitimi için gideceğim büyük ihtimalle de hazırlık okuyacağım ama önce dil yeterliliğimi göstermem gerekiyor. Daha sonra hazırlık bitene kadar Almanca'yı sökeceğimi düşünüyorum.
Bende de çok geç yükleniyor, sunucular DDoS saldırıları altında olabilir.
DDoS saldırılarından bir türlü kurtulamadı Sosyal.

Dediğim gibi lise eğitimi için gideceğim büyük ihtimalle de hazırlık okuyacağım ama önce dil yeterliliğimi göstermem gerekiyor. Daha sonra hazırlık bitene kadar Almanca'yı sökeceğimi düşünüyorum.
O zaman kelime öğrenmeye odaklan. Ardından kelime kalıplarıdır, yazım kurallarıdır onlara geçersin. En az 10.000 kelime öğrenmeden başka şeylere geçmeni tavsiye etmem.
DDoS saldırılarından bir türlü kurtulamadı Sosyal.
Ben de bir gün kurtulur diye bekliyorum da olmuyor.

O zaman kelime öğrenmeye odaklan. Ardından kelime kalıplarıdır, yazım kurallarıdır onlara geçersin. En az 10.000 kelime öğrenmeden başka şeylere geçmeni tavsiye etmem.

Ben de bir gün kurtulur diye bekliyorum da olmuyor.
Tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler. Umarım okullar kapanıp yaza girdiğimiz zaman buraya gelip 'Başardım' diye bir konu açmak nasip olur.
Hiçbir şey imkansız değildir.
🥰

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı