Evet B1 yeterli.B2 olarak almanıza gerek yok B1'de yeterli B2 olması zor galiba. Dil yeterliliğimi göstermem gerekiyor. 1 yıl hazırlık okuyacağım büyük ihtimalle zaten.
Evet B1 yeterli.B2 olarak almanıza gerek yok B1'de yeterli B2 olması zor galiba. Dil yeterliliğimi göstermem gerekiyor. 1 yıl hazırlık okuyacağım büyük ihtimalle zaten.
B1 için umarım yeterli zamanım olur virüs dolayısı ile ertelenme durumu var 3. dalga dolayısı ile çoğu yer okullar dahil nisan ayına kadar kapatılmış. Konsolosluklar 5 ay sonraya randevu veriyor bunlar benim için bazı etmenler umarım beni engellemezler.Evet B1 yeterli.
Lise eğitimi görmeye gideceğim büyük ihtimal hazırlık'ta okuyacağım. O yüzden B1 düzeyine ne olursa olsun gelmem gerekiyor daha sonra 1 yıl içerisinde gerisi su gibi akar diye düşünüyorum.Dile yatkınlığınız varsa öğrenebilirsiniz. 5 ay iyi bir süre. Almanya'ya iltica mı edeceksiniz? Yoksa çalışmaya mı gidiyorsunuz? Karşılaştırma yapmak mantıksız olur ama genel olarak İngilizce dil kurslarında 1 ay 1 seviye olarak kabul ediliyor. 5 ayda kurs alsanız ve yatkınlığınız varsa B2 düzeyine gelebilirsiniz.
Günlük 2 - 3 saat çalışarak A2 seviyesine gelebilirsin. Zamanın varsa kursa kesinlikle git, hiç bilmediğin bir dili internetten öğrenmeye kalkma.Merhaba B2 veyahut B1 Almanca öğrenmek için ortalama 5 ayım var. Sizce B1 Almancayı 5 ayda öğrenebilir miyim? Kursa ihtiyacım var mı? Nasıl bir çalışma sıklığı oluşturmalıyım? Yorumlarını bekliyorum.
Kurs bulabilirsem gideceğim bazı yerlerde sadece yetişkin kursları bulunuyor.Günlük 2 - 3 saat çalışarak A2 seviyesine gelebilirsin. Zamanın varsa kursa kesinlikle git, hiç bilmediğin bir dili internetten öğrenmeye kalkma.
B1 için umarım yeterli zamanım olur virüs dolayısı ile ertelenme durumu var 3. dalga dolayısı ile çoğu yer okullar dahil nisan ayına kadar kapatılmış. Konsolosluklar 5 ay sonraya randevu veriyor bunlar benim için bazı etmenler umarım beni engellemezler.
Lise eğitimi görmeye gideceğim büyük ihtimal hazırlık'ta okuyacağım. O yüzden B1 düzeyine ne olursa olsun gelmem gerekiyor daha sonra 1 yıl içerisinde gerisi su gibi akar diye düşünüyorum.
Yapabileceğime inanıyorum.Bence istikrarlı bir çalışma ile olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.