5 Ayda B2 Almanca öğrenilebilir mi?

Hocam sertifikalı (B1 aldığının kanıtı) gideceksin büyük ihtimal. Sana önerim bir süre sonra acayip kelime çalış ve okuduğun şeyleri de Almanca'ya çevirip oku çünkü B1 sınavındaki en zor bölüm okuma-anlama, kelime haznenin çok geniş olması gerekiyor.
Tavsiyen için teşekkürler. 🥰

Kurslar her yaşa uygun diye biliyorum. Önemli olan öğrenmek istediğin dili ne kadar bildiğin. Ona göre öğretecekler çünkü.
Orasını bilmiyorum çünkü kursu aradığım zaman bana öyle demişlerdi tabii daha diğer kursları aramadım mutlaka vardır diye düşünüyorum.

Orasını bilmiyorum çünkü kursu aradığım zaman bana öyle demişlerdi tabii daha diğer kursları aramadım mutlaka vardır diye düşünüyorum.
Ben 14 yaşındayken devletin İngilizce kursuna gitmek istediğimde kimse bir şey dememişti. Bence diğerlerini de ara kabul eden çıkacaktır.

Ben 14 yaşındayken devletin İngilizce kursuna gitmek istediğimde kimse bir şey dememişti. Bence diğerlerini de ara kabul eden çıkacaktır.
İngilizce kursu olarak genelde bulunuyor ama Almanca kursları İngilizce kadar yaygın durumda değil.
Tamamen kişisel kapasite. Her şey sen de bitiyor, o konuda da baya güveniyorsun kendine. E ben de sana güveniyorum o zaman yaparsın sen hadi git çalış :D.
Canlı dersler malum daha bitmedi canlı dersler insanı biraz yoruyor daha kahvaltı bile yapmadım. :D
Biliyorum ama çok çalışırsa öğrenir.
Çalışmalara mutlaka başlayacağım zaten birkaç aksama olursa 6 aya kadar çıkabilir bu durum. Çünkü bu işler biraz fazla yavaş işliyor virüs dolayısı ile.

Not: Bu arada Sosyal'de hata alan var mı? Daha deminden beri hata veriyor yeni girebildim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı