5 bin TL bütçe ile özel mini klavye önerisi

398708

Hectopat
Yabancilarda popüler olan Custom keyboard yani özel üretim klavyeler alip yapmak istiyorum sifirdan keycaps ayri o ayri almaktansa mini kaliteli kablosuz ve kablolu destekli klavye önerisi istiyorum. bunun üstünede ekstra kumaş keycaps rengi ile uyumlu kablo ve güzel duran keycapsler almak istiyorum öneriniz nedir? Sevdiğim birkaç klavye modelini birakiyorum;

Not: 5K dip bütçe eğer attiklarimin aynisi ya da yakin bir şey bulursaniz 8K ya kadar çikabilirim.

Dosya Ekleri

• images (95).jpeg
    images (95).jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 46
  • images (94).jpeg
    images (94).jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 44
  • images (93).jpeg
    images (93).jpeg
    30,7 KB · Görüntüleme: 45
  • images (92).jpeg
    images (92).jpeg
    23 KB · Görüntüleme: 49
Yabancilarda popüler olan Custom keyboard yani özel üretim klavyeler alip yapmak istiyorum sifirdan keycaps ayri o ayri almaktansa mini kaliteli kablosuz ve kablolu destekli klavye önerisi istiyorum. bunun üstünede ekstra kumaş keycaps rengi ile uyumlu kablo ve güzel duran keycapsler almak istiyorum öneriniz nedir? Sevdiğim birkaç klavye modelini birakiyorum;

Not: 5K dip bütçe eğer attiklarimin aynisi ya da yakin bir şey bulursaniz 8K ya kadar çikabilirim.
Kablo için şu video karşıma çıkmıştı,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı