Merhaba, ilk kez bilgisayar aldım ve monitörü daha almadım gün boyu buradan yazılanlara baktım hangi modele baksam mutlaka birileri alma/alınmaz demiş her modele.
İsteklerim kısa ve net PC kargoda o gelmeden monitörü de halledeyim kafam rahat olsun.
Kesinlikle Curved ekran ve 165Hz+ veya üstü olsun ve sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla IPS panel olması gerekir. Rica etsem düzgünce Curved bir monitör önerir misiniz? Eğer yeterli olacaksa Curved ve 144Hz arası da olabilir.
)
İsteklerim kısa ve net PC kargoda o gelmeden monitörü de halledeyim kafam rahat olsun.
Kesinlikle Curved ekran ve 165Hz+ veya üstü olsun ve sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla IPS panel olması gerekir. Rica etsem düzgünce Curved bir monitör önerir misiniz? Eğer yeterli olacaksa Curved ve 144Hz arası da olabilir.
Oyun için kullanacağım öyle zaten beni uçursun ahım şahım olsun istemiyorum dediğim özelliklerr uysun yeterliMerhaba, ilk kez bilgisayar aldım ve monitörü daha almadım gün boyu buradan yazılanlara baktım hangi modele baksam mutlaka birileri alma/alınmaz demiş her modele.
Son düzenleme: