5 bin TL Gaming monitör önerisi

Öyle aşırı e-spor tarzı rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız Hz'e yatırım yapmanızı önermem. 180Hz gayet yeterli. Bu arada sisteminiz nedir?

Sistem laptopu satıp alacağım Gaming Gen TR'den hocam bir de bu attığınız Lenovo oynar ekran değil sanırım yan falan yatıramıyoruz.

Sistem laptopu satıp alacağım Gaming Gen TR'den hocam bir de bu attığınız Lenovo oynar ekran değil sanırım yan falan yatıramıyoruz.
Lenovo full pivot. Oynatabiliyorsunuz.

1080P'de 27 inc monitor alinmaz. PPI orani yani pixel yogunlugu dusuk kalacagi icin ozellikle belirli bir mesafeden sonra pixelleri sayarsiniz, iyi bir goruntu vermez. 25 inc ust sinir diyebiliriz 1080p icin. 1080p alacaksaniz AOC 24G42E alin. 27 inc sartsa 2K monitor almaniz gerek. Yukarida atilan KTC monitoru oneririm butceniz fazla cikmiyorsa.

Hee teşekkür ederim hocam ben Dell ile Lenovo arasında kaldım. Ama sanıırm Lenovo alacağım Lenovo MediaMarkt tada varmış.

O ktc güvenilir mi o da güzel aslında fiyatı da güzel.
Güvenilir.

Hee teşekkür ederim hocam ben Dell ile Lenovo arasında kaldım. Ama sanıırm Lenovo alacağım Lenovo MediaMarkt tada varmış.

O ktc güvenilir mi o da güzel aslında fiyatı da güzel.

Guvenilir. KTC, Çinde gayet büyük bir marka ve OEM uretici. Samsung gibi buyuk markalara panel ve teknoloji satiyor. Globale yeni acildilar, duzgun bir reklamda yapilmadigi icin ulkemizde bilinmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı