5 bin TL'ye erkek parfümü önerisi

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçe 5K ya kadar çıkar. Şu anda prada Carbon kullanıyorum. Hafif ve güzel bir kokusu var. Ama dışarıdan kimse fark etmiyor kokusunu. Biraz beklentimi karşılamadı o açıdan. Arkadaş maddan almış. Ağır bir koku ama yayılıyor her yere. Çok ağır olmayan hafif ve yayılan bir parfüm öneriniz var mıdır? Diyor Sauvage nasıldır? Ama armani absolutely de çok güzel.

Son düzenleme:
Hocam adanada yaşıyorum. Okulda ve dışarıda kullanacağım. Çevrem tarafından farkedilsin dikkat çekiçi bir parfüm olsun istiyorum. Daha önce denediğim için absolutely konusunda karar kıldım. Ama tavsiyenize açığım
İyi akşamlar. Yaşadığın şehrin hava sıcaklığını ve hangi ortamlarda giymek istediğini belirtirsen öneriler yapabilirim.

Hocam adanada yaşıyorum. Okulda ve dışarıda kullanacağım. Çevrem tarafından farkedilsin dikkat çekiçi bir parfüm olsun istiyorum. Daha önce denediğim için absolutely konusunda karar kıldım. Ama tavsiyenize açığım
Adana gibi sıcak bir şehirde böyle odun,vanilya baskın bir koku kullanmanızı önermem etraftaki insanlar için boğucu bir koku olacaktır.Önerilerim ise;

aralarında yayılımı en yüksek olan allure home sport eau extreme fakat le beau edp versiyonu da gayet kalıcı yakınınızda bir sephora mağazası varsa deneyip almanız en mantıklısı olur

Yeni konular

Geri
Yukarı