5 bin TL'ye palm grip büyük mouse önerisi

Bütçe
3000-5000
Hocam Lamzu maya X modeline bakabilirsiniz, o model hakkında iyi yorumlar görmüştüm ama fikir olsun diye yazıyorum.

Hocam teşekkür ederim bir tek siz düzgüncene öneri yaptınız koskoca sosyalde. Maya X bakındım biraz ama şeklini pek beğenemedim. Ergonomik durduğundan Pulsar Xlite V4 aldım. Geldiğinde görüşlerimi yazarım.

Hocam teşekkür ederim bir tek siz düzgüncene öneri yaptınız koskoca sosyalde. Maya X bakındım biraz ama şeklini pek beğenemedim. Ergonomik durduğundan Pulsar xlite V4 aldım. Geldiğinde görüşlerimi yazarım.

Ne demek hocam. Mouse hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim bende mouse bakıyorum çünkü alabilirim.

Ne demek hocam. Mouse hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim bende mouse bakıyorum çünkü alabilirim.

Hocam çok çok özür dilerim tamamen aklımdan çıkmış. Mouse inanılmaz iyi benim aradığım her şeyi karşılıyor. DeathAdder şekline çok benziyor zaten. Dav3 Pro gıcırdadığı için satmıştım bunda kasa sapasağlam kıracak seviyede sıksam bile ses çıkmıyor. Gayet hafif ve elime tam oturuyor. Şarjı bir tık az gidiyor diye düşünmüştüm meğerse 8K da kullanıyormuşum. 1K'ya alınca bayağı iyi gidiyor, en son ne zaman şarj ettim hatırlamıyorum. Yazılımı çok temiz ve anlaşılır. Vallahi başka ne desem bilemedim hocam sanırım en beğendiğim mouse bu oldu. Yarı yolda bırakmadığı sürece uzun süre bundayım. :)

Hocam çok çok özür dilerim tamamen aklımdan çıkmış. Mouse inanılmaz iyi benim aradığım her şeyi karşılıyor. DeathAdder şekline çok benziyor zaten. Dav3 Pro gıcırdadığı için satmıştım bunda kasa sapasağlam kıracak seviyede sıksam bile ses çıkmıyor. Gayet hafif ve elime tam oturuyor. Şarjı bir tık az gidiyor diye düşünmüştüm meğerse 8K da kullanıyormuşum. 1K'ya alınca bayağı iyi gidiyor, en son ne zaman şarj ettim hatırlamıyorum. Yazılımı çok temiz ve anlaşılır. Vallahi başka ne desem bilemedim hocam sanırım en beğendiğim mouse bu oldu. Yarı yolda bırakmadığı sürece uzun süre bundayım. :)

Sağ olun hocam en yakın zamanda bende alacağım sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı