5 Dolar'a Robocop mu yoksa 6 Dolar'a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes mi alınmalı?

Ground Zeroes yaklaşık 30 dakikada bitiyor. Güzel oyun ama bitirip iade bile edebiliyorsunuz.

Ground Zeroes yaklaşık 30 dakikada bitiyor. Güzel oyun ama bitirip iade bile edebiliyorsunuz.
Bu videoda 8 saat sürmüş ? Ben speedrun yöntemleriyle oynamak istemiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda 8 saat sürmüş?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her başarımı almak için uğraşmış. Ana hikayesini 30 dakikada bitiriyorsunuz. Tüm başarımları almak isterseniz daha uzun sürer.

Ground zeroes, Phantom Pain'in Prologue'ı niteliğinde bir oyun. PS3'te galiba 1 saat civarında bitirmiştim. 6 dolara hayatta değecek bir oyun değil, her ne kadar oyunun kendisi güzel olsa da.

Robocop Rogue City ise, yani yarısına kadar oynadım. Yavaş oynanışı beni çok sarmadı, hemen öncesinde Wolfenstein 2'yi oynadığım için olabilir, ondan dolayı pek ısınamadım. Tabii eski Robocop filmlerini seven birisiysen o yönü güzel gelecektir. Onun dışında da, oyunun savaş mekanikleri; yani vuruş hissiyatı oldukça iyi. Kısaca, iyi bir oyun diyebilirim.

GZ'yi alacaksan Phantom Pain ile beraber al. Robocop.

PS3'te galiba 1 saat civarında bitirmiştim.
Ben de 75 saatte The Phantom Pain’i bitirmiştim ve daha sonra bu oyunu almıştım. Yaklaşık 10 sene oldu diye tam hatırlamıyordum ama kontrol ettiğime göre de Ground Zeroes oyununu 2 saatte bitirmişim. Kısa olduğunu bildiğim için vaktimi ala ala oynamıştım.

Ben de 75 saatte the Phantom Pain'i bitirmiştim ve daha sonra bu oyunu almıştım. Yaklaşık 10 sene oldu diye tam hatırlamıyordum ama kontrol ettiğime göre de ground zeroes oyununu 2 saatte bitirmiştim. Kısa olduğunu bildiğim için vaktimi ala ala oynamıştım.

PS3'e ilk HEN kurduğumda denemek için oynamıştım sanırsam. Kısa olduğunu görünce de bitirmiştim.

Oyun kurmak işkenceydi, mesela Uncharted 3 diskim bozuktu ve oyunun 7-8. bölümlerinde takılıyordu. Kullandığım oyun mağazasında da yoktu, internetten indirip atmak için de multiMAN tarzı şeyler gerekliydi, ayrıca oyunun boyutu da 30-40 GB idi. Benim o zamanki 8'lik Flash'ım pek yetmemişti tabii.

O oyun mağazasında da oyunları indirmek aşırı uzun sürüyordu, Uncharted 1 kaç saat sürmüştü kim bilir. Büyük ihtimalle Phantom Pain'e sonradan başlamaya heveslenmiş, lakin konsola indirmeye üşendiğimden kalmıştır.

Ya da 10 saat süren RDR'yi bile bitirememişken 50 saat süren Phantom Pain'i bitirmem de pek olası değilmiş gibi. Tabii o zamanlar bundan haberdar mıydım emin değilim.

Yani, tabii Portal da ilk oynanışta 2 saat civarında sürecek bir oyun. Belki daha da fazla, tam emin değilim. Geçen hafta oynadığımda tam 1 saatte bitirebildim. Tekrar tekrar oynayınca insan alışıyor aslında :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı