Sorucu987 Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 104 30 Mart 2025 #1 5G bağlanmıyor bağlansa da internet yok yazıyor. En fazla 1 dk kullanıyorum atıyor beni nedense. Bahsettiğim şey modemdeki 2.4G ve 5G telefon operatöründen bahsetmiyorum. Son düzenleme: 30 Mart 2025
5G bağlanmıyor bağlansa da internet yok yazıyor. En fazla 1 dk kullanıyorum atıyor beni nedense. Bahsettiğim şey modemdeki 2.4G ve 5G telefon operatöründen bahsetmiyorum.
KS KS Sorucu987 Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 104 31 Mart 2025 #11 miçobaba dedi: Hocam modem olunca 5 GHz oluyor işte. Genişletmek için tıkla... Bilgi eksikliği kusura bakma evet ondan bahsediyorum. 56153 dedi: Modeminizin modeli nedir? Güncelleştirmesi varsa yapabilirsiniz ve ayarlarını sıfırlayıp tekrar bağlanmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim modeli bilmiyorum ama daha önce 5GHz de sorun yoktu sonradan durduk yere oldu. Smmmhunter dedi: 5G ile 5GHz aynı şeyler değil. Acaba karıştırıyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Evet ben GHz'den bahsediyormuşum aslında. Artı 0 Eksi
miçobaba dedi: Hocam modem olunca 5 GHz oluyor işte. Genişletmek için tıkla... Bilgi eksikliği kusura bakma evet ondan bahsediyorum. 56153 dedi: Modeminizin modeli nedir? Güncelleştirmesi varsa yapabilirsiniz ve ayarlarını sıfırlayıp tekrar bağlanmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim modeli bilmiyorum ama daha önce 5GHz de sorun yoktu sonradan durduk yere oldu. Smmmhunter dedi: 5G ile 5GHz aynı şeyler değil. Acaba karıştırıyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Evet ben GHz'den bahsediyormuşum aslında.