5 GHz destekli modem önerisi

Herkese selam. Modemin hemen 2 metre uzağında Smart TV var. Ayni odadalar. Fakat 50Mbps modem hızı olmasına rağmen internetten bir film açıp da izleyemiyoruz. Superonline'nın kendi verdiği modemi kullanıyoruz, 2.4GHz. 5GHz alsak sorunumuz bir nebze çözülür mü? Modem önerisi verebilir misiniz?
bence modemden ziyade tv de de olabilir konu. eğer test için imkan varsa modemin lan ından tv nin varsa ethernet girişine bir kablo çekip kablolu olarak deneyin. genelde smart tv ler internetten film izlerken (hele ki bilmemnefilmizle.jkl vb... benzeri siteler ;) )siteden fazla yüklenme olduğundan filmi yavaş oynatabiliyor.

Hatta şunu da test edin: telefon yansıtma özelliği varsa, telefondan sorunsuz izlediğiniz bir filmi televizyona yansıtın ve deneyin.

Bence modemden ziyade TV de de olabilir konu. Eğer test için imkan varsa modemin lan ından TV'nin varsa Ethernet girişine bir kablo çekip kablolu olarak deneyin. Genelde Smart TV'ler internetten film izlerken (hele ki bilmemnefilmizle. Jkl vb... Benzeri siteler ;) )siteden fazla yüklenme olduğundan filmi yavaş oynatabiliyor.

Hatta şunu da test edin: Telefon yansıtma özelliği varsa, telefondan sorunsuz izlediğiniz bir filmi televizyona yansıtın ve deneyin.

Arkadaş haklı. (güçlülerine göre daha) ucuz Smart TV'lerde 1GB RAM kullanılır. İşlemcileri de çok hızlı olmaz. Netflix, BluTV gibi ayrıyeten bir program yerine direkt tarayıcıdan bir siteye girip oradan izliyorsan takılma olabilir. Sisteme fazlaca yüklenme oluyor çünkü.

İki modem önerdim sana, ikisi de iyidir. (Kendin bir modem attıysan gözükmüyor...) Modemi kurmadan önce Turkcell'i arayıp internet hesabını ve şifresini öğrenmeyi unutma.
Üsttekine kanım daha çok ısındı internette de bu markayı övdüklerini duydum. O zaman safıma hayırlı olsun diyeyim..turkcelli arayıp hesap ve şifreyi istemeyi unutmam. Teşekkür ederim

Üsttekine kanım daha çok ısındı internette de bu markayı övdüklerini duydum. O zaman safıma hayırlı olsun diyeyim..turkcelli arayıp hesap ve şifreyi istemeyi unutmam. Teşekkür ederim
Keenetic şuan popüler bir marka ondan adını çok duymuş olabilirsiniz, çoğu ürünüde iyidir attığımda dahil. Tp-Link de gayet iyi ve köklü bir markadır. İki modemde de sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Hangisini sevdiyseniz onu alın, şimdiden hayırlı olsun.

İki modem önerdim sana, ikisi de iyidir. (Kendin bir modem attıysan gözükmüyor...) Modemi kurmadan önce Turkcell'i arayıp internet hesabını ve şifresini öğrenmeyi unutma.

Hocam hesap ve şifreyi Superonline sitesinin üzerinden alabilir miyim? Veya modem arayüzünden?

Modem arayüzünde ki şifre muhtemelen sansürlüdür alamazsın diye düşünüyorum. Arayıp söylemen yeterli direkt mesaj olarak atıyorlar zaten.
Pekala teşekkür ederim. Keenetic modemi satın aldım görünüşü çok hoş. Teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı