5 gün gidilen stajdan ne kadar ücret alınır?

FHESA

Hectopat
Ben Gaziantep üniversitesine bağlı naci topçuoğlu üniversitesinde okuyan ve staj olarak 5 gün staj yapıyoruz ve bize 6600TL stajyer maaşı veriyorlar. Buradaki lise stajyerleri 3 gün gelmesine karşı aynı ücreti alıyorlar. Bunun normali nedir? Firmanın yaptığı bir iş mi var yoksa 5 gün olsa da zorunlu stajyer maaşı bu mu?

Son düzenleme:
Lisede staj 3 gün oluyor. Ve ücret staj ücreti neyse o veriliyor. Üniversitede nasıl bir staj mantığı var henüz bilmiyorum ancak Lise stajımda yanımda üniversiteden staj yapan biri para bile almıyordu ve her gün geliyordu. Sizin 5 gün gitmeniz, onların 3 gün gelmesinin ücreti aynı oluyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın dediği gibi staj ücreti sabittir, hatta bazı yerler para bile vermiyor gönüllü staj yaptırıyorlar. Para alman güzel bir şey.

Ben Gaziantep üniversitesine bağlı naci topçuoğlu üniversitesinde okuyan ve staj olarak 5 gün staj yapıyoruz ve bize 7000TL stajyer maaşı veriyorlar. Buradaki lise stajyerleri 3 gün gelmesine karşı aynı ücreti alıyorlar. Bunun normali nedir? Firmanın yaptığı bir iş mi var yoksa 5 gün olsa da zorunlu stajyer maaşı bu mu?

Strajyer ücret 6600 küsur bir rakam olarak görünüyor belki üzerine biraz yol parası veriyorlardır. Resmi staj yapılırken bu ücret ödenmek zorunda. Vermeyenin cebinde kalıyor. Hatta devletten bir miktar staj parası yatıyor diye hafızamda kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı