Tryts15 Femtopat Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 5 gün devamsızlıktan fazla yaparsak belge alabiliyor muyuz?
Çözüm Teru 15 Şubat 2025 Alabilirsiniz. Bu madde yönetmelikten kaldırıldı. Çözüm: Özürsüz devamsızlık süresi 5 günü geçen öğrenci belge alabilir mi?
Alabilirsiniz. Bu madde yönetmelikten kaldırıldı. Çözüm: Özürsüz devamsızlık süresi 5 günü geçen öğrenci belge alabilir mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.064 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Şubat 2025 #11 Tryts15 dedi: Teşekkür ederim dostum. Ben de sorduğumda bana alamıyorsun dediler ama sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Yönetmeliği gösterdiğinizde de aynı şeyi desinler de görelim. Artı 0 Eksi
Tryts15 dedi: Teşekkür ederim dostum. Ben de sorduğumda bana alamıyorsun dediler ama sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Yönetmeliği gösterdiğinizde de aynı şeyi desinler de görelim.