Çözüldü 5 günden fazla devamsızlıkla belge alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yanlış bilgi: https://www.technopat.net/sosyal/konu/oezuersuez-devamsizlik-sueresi-5-guenue-gecen-oegrenci-belge-alabilir-mi.3010688/
5 gün devamsızlıktan fazla yaparsak belge alabiliyor muyuz?

Alamazsın ama devamsızlıklara şöyle yap al 1 A4 kağıdı annene/babana dilekçe yazdır işte oğlum rahatsızlandığı için okula gelemedi falan. Dilekçeyi halledersiniz özürlü yapıyor o da 20 gün. O kadar da devamsızlık yapmazsın zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Hayır yönetmelikten. Kuzenim geçen sene 12. sınıf olduğu için 5 günden fazla okula gitmedi ve belge verilmedi. Uyarı almama sebebiyet verecek bir mesaj da değil ayrıca. Akif olarak uygulanan bir yönetmelik. Önce kendiniz araştırıp sonra bizi raporlarsınız.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanan bilgilere göre 5 günden fazla özürsüz devamsızlık yapan öğrencilere not ortalamasına bakılmaksızın takdir ve teşekkür belgesi verilmeyecek.

Hayır yönetmelikten. Kuzenim geçen sene 12. sınıf olduğu için 5 günden fazla okula gitmedi ve belge verilmedi. Uyarı almama sebebiyet verecek bir mesaj da değil ayrıca. Akif olarak uygulanan bir yönetmelik. Önce kendiniz araştırıp sonra bizi raporlarsınız.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanan bilgilere göre 5 günden fazla özürsüz devamsızlık yapan öğrencilere not ortalamasına bakılmaksızın takdir ve teşekkür belgesi verilmeyecek.

Attığınız haber sayfaları mı yönetmelik mi doğru sizce? Ayrıca yönetmelik güncellenmesine rağmen bana Rotary lisesinin 2022 kaynağını atıyorsunuz. Zaten eklendiği yıl o. Çıkarılması daha sonra oldu. Belge vermeyen kişiyi şikayet etmeliydi. Herhalde uyarıdaki kaynağı okumadınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı