5. kez mezuna kalmak

kaanguler

Kilopat
2022'de mezun oldum. Bu sene tekrar hazırlanmam zor. Seneye dershaneye gitmek istiyorum. Okumak istiyorum. Görüşünüzü merak ediyorum. Kendimi çok geri kalmış mutsuz bomboş hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2022'de mezun oldum. Bu sene tekrar hazırlanmam zor. Seneye dershaneye gitmek istiyorum. Okumak istiyorum. Görüşünüzü merak ediyorum. Kendimi çok geri kalmış mutsuz bomboş hissediyorum.

Ben de 22'de mezun oldum cok iyi anliyorum bro. Ama genelde ailen yasin ilerliyor, hayat geciyor diyor. Nereye geciyor? Yas 20-21. sıkma bu kadar canini. Saglam kafa mentaliteyle seneye tekrar hazirlanirsin.

kanka aynı yollardan geçmiş birisi olarak şöyle söyleyebilirim , her geçen senede çalışma isteğin biraz daha azalacak. Eğer puanın istediğin bölüme yetiyorsa ve sadece şehri sevmiyorsan sana tavsiyem yazıp gitmen. Her evde kaldığın senede daha da yalnızlaşıp daha da isteksizleşeceksin. Şu an girsen aranızda 3 yaş seneye gitsen aranızda 4 yaş olacak bölümdeki çocuklarla. 1 sene kayıp yaşına göre hiçbir şey ama gerçekten bunu başarabilecek mentale sahip misin bunu düşünmelisin. Birde şehri beğenmedim diyelim zorluk çektin abi en kötü bırakırsın ama zorluğu gördüğün için daha iyi ders çalışırsın.

Her yıl daha da zorlaşıyor hocam haklı.

hayat sizin hayatınız, geçmiş yıllarda istemediğiniz bir bölüme gitmektense tekrar hazırlanmakta kötü birşey yok

Her yıl daha da zorlaşıyor hocam haklı.
Hiç çalışamadıysan ve istediğin bölüm gelmiyorsa yazma ama bence tecrübeye kulak ver. En kötü yks olmazsa agno kasıp yatay yaparsın. 1 sene boyunca aile evinde ders çalışmayı sürdürmek çok zor hele ki 1 kez tam anlamıyla ders çalıştıysan.

Bir yanda KPSS çalışmanızı tavsiye ederim bazen işler yolunda gitmeyebiliyor ancak yukarıda da bahsedildiği gibi istediğiniz bölüm nerede olursa olsun gidin en kötü ihtimal tekrar hazırlanırsınız en iyi ihtimal ortalama ile nakil alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…