5. kez mezuna kalmak

Hocam zordur bu zaten. Şuan zaten isteseniz de çalışamazsınız. Bu psikolojiyi üstünüzden atın 1 sene böyle, gezin tozun yani yürüyüş yapın ormana falan gidin kendinize gelip o ağırlığı atıp kendinizi hazır hissedince de çalışmaya başlarsınız çok faydalı olur.

hocam gezin tozun yazılmış fakat kafanızda bu yks işi oldukça dışarıda yaptığınız aktivite de sizi üzecek muhtemelen. Bi psikolojik destek alsanız daha sağlıklı düşünürsünüz ve yolunuzu daha doğru çizersiniz. Psikologla , psikiyatristle görüşmekten çekinmeyin. Depresyonda bile olabilirsiniz yani suç sizde olmayabilir. Kendinizde suç aramadan önce bi uzmana danışmak en iyisi gibi duruyor.

Merak etme aynı yollardan geçtik o kilo almış halinden tercih yaptıktan sonra kurtulacaksın. Üniversiteye başladığında çevren değişecek ve okulda hareket etmek durumunda kalacaksın. Sürekli YKS için evde masa başında oturduğundan hareket ettikçe de kilo vereceksin. Şimdi ise bunları düşünme son 80 gün kaldı fark atabildiğin kadar at ve sıralamanı geliştir. Senin şu an yapman gereken tek bir şey var, tekrar mezuna kalmayacağını bilerek sonuna kadar basman. Bir defter al ve sınavdan sonra yapmak istediğin şeyleri yaz oraya ki sınava kadar hayattan zevk almaya devam edebil.

Umarım tek temennim bu eğer düzelmezse böyle hayat cidden devam etmez.

Umarım bu sene girersin üniversiteye benim hayatım çok kötü gidiyor gibi.

Kendimi ateşlemem lazım her gün ağlayıp hiçbir şey yapamıyorum nedense çok üzgünüm anlatamam.

Kendimi çok kötü hissediyorum, sınıftan milletin küçümsediği insanlar bile say 100k yapmış, ben daha 4 işlem zor yapıyorum, doğru şu anda önümde çok yol var ama öğrenmek için var.

Bir şeyler başarmak istiyorum hakikatten çok kötü ağırlığı çöktü üzerime.

Umarım sende halledersin.

En az 1 kere adamakıllı çalışıp girilmesi lazım bu sınava.

Bence üniversite dışında başka planlar yapmak daha sağlıklı olur. Bu mentali kimse kaldıramaz, hele bir de bu yıl iyi bir şey yapamazsa çok daha kötü hissedecek. Temel içgüdü, savaş veya kaç. İnsan savaşacağı ya da kaçacağı yeri bilmeli.

Bence üniversite dışında başka planlar yapmak daha sağlıklı olur. Bu mentali kimse kaldıramaz, hele bir de bu yıl iyi bir şey yapamazsa çok daha kötü hissedecek. Temel içgüdü, savaş veya kaç. İnsan savaşacağı ya da kaçacağı yeri bilmeli.
Sınavı kazanmak zor bir şey değil. Ben de 2. mezunum elime kalem almışlığım yoktur 7-8 ay öncesine kadar fakat bir abandım şu an bayağı ileri seviyeye geldim. Mentali falan son 3 ay kala başlıyor bu sınavın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı