5 Trilyon dolar ile ne yapardınız?

Çözüm
Yazılanlara bakıyorum da... Paranın büyüklüğünü anlamamış gibi duruyor çoğu kişi.
Bir vakıf açarım, cami yaptırırım. Bağışlar düzenlerim, halk beni sevdikçe aday listelerine ismimi yazdırırım. Her konuşmamda Allah'ı azımdan düşürmem. Halk beni sever, mevkim yükseldikçe elimdeki paranın 4-5 katını kazandığımı farkederim. Bir bakmışım ki ben Ülkenin başındayım.
5 trilyon dolardan bahsediyoruz. Bu paranın 5 katı demek 25 trilyon dolar demek ki bu para ABD'nin GSYH'sından fazla.

Asıl soru ne yapamazdık? :D Kendime yapılacak listesi yapardım o kadar yapabileceğim şey varkı.
Birde disney'i satın alırdım o kadar herkezi aldı yeter artık bende onu alıyorum.

Afrika'nın çeyreğini satın alır. Zencilerden bir imparatorluk yapıp Çin ve Avrupa'ya saldırıp, çekik zenciler ve esmer mavi gözlü zencilerden iki yeni ırk oluşturup bunlarla Turanı kurup herkese +99 dolunay kılıcımla tek atardım yada bir parti kurup herkese makarna dağıtır ve cumhurbaşkanı olurdum. Malumunuz 75 bin TL yıla vurunca iyi para.

Afrika'nın çeyreğini satın alır. Zencilerden bir imparatorluk yapıp Çin ve Avrupa'ya saldırıp, çekik zenciler ve esmer mavi gözlü zencilerden iki yeni ırk oluşturup bunlarla Turanı kurup herkese +99 dolunay kılıcımla tek atardım yada bir parti kurup herkese makarna dağıtır ve cumhurbaşkanı olurdum. Malumunuz 75 bin TL yıla vurunca iyi para.
😂😂😂😂😂😂😂😂 5 Trilyon dolardan bahsediyoruz, siz 75 bin liradan. 5Trilyon Dolar ile neler yapılmaz ki.

Bir vakıf açarım, cami yaptırırım. Bağışlar düzenlerim, halk beni sevdikçe aday listelerine ismimi yazdırırım. Her konuşmamda Allah'ı azımdan düşürmem. Halk beni sever, mevkim yükseldikçe elimdeki paranın 4-5 katını kazandığımı farkederim. Bir bakmışım ki ben Ülkenin başındayım.
Silivri soğuktur şimdi yiğidim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı