Çözüldü 5 Yıllık oyuncu jetonu

• Konuyu başlatan VOT3X
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.543
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VOT3X

Hectopat
Yer
Azerbaijan
Öncelikle merhaba. Ben CS:GO'ya 2015 10 uncu ayında bir arkadasim tarafindan hediye edilerek başladım ve simdi neredeyse 5 yildir oyun bende ve bu 5 yil tamamlanirsa ben 5 years veteran join ala bilecek miyim? Oyun hediye olarak alindi hem de CS paketi olarak tek CS:GO hediye edilmedi hediye CS'lerde 5 yillik oyuncu jetonu veriyor mu? Baska satin alimlar yapdim sonradan tabii ki de coklu oyunum var Steam hesabimi atabilirim bakabilirsiniz. Yani sorum bu 2015'de hediye edilen CS paketinde ben 5 yil kutuphanemde bulunan CS'le 5 yillik rozet verilecek mi?

Çözüm
Tabiki 5 yıllık jetonu alabilirsin, sen satın almanın veya hediye gelmesinin bir önemi yok bu konuda. Sahip olman yeterli.
Önemli olan kütüphanede 5 yıl boyunca bulunması, hediye edilmesi ya da sizin almanız önemli değil o yüzden alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı