50.000-65.000 TL araba önerisi

SpeedCowboy

Hectopat
Katılım
13 Şubat 2020
Mesajlar
63
Araba almayı düşünüyorum 50-65000 TL bütçem var. Temizinden hasar kayıtsız bir araba arıyorum. Sıfır faizli taksit yapan yerler varsa bütçemi yükseltebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Araç için İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi yazarsanız daha sağlıklı olur. Mesela tek kapı,spor,aile tarzı, dizel az yakan,benzinli performanslı gibi.
 
Araç için İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi yazarsanız daha sağlıklı olur. Mesela tek kapı,spor,aile tarzı, dizel az yakan,benzinli performanslı gibi.
Aile tarzı çoğunluklu olarak 1-4 kişi binilecek, az yakması tercihimdir ama fazla gezmediğimden ve çoğunluklu olarak şehir içi kullanacağımdan dolayı çok yakması da pek önemli değil.
Yarı yolda bırakmaz kardeşim.
Açıkçası önce ki araba da toyota corollaydı 2014 model araba iyiydi özel bir durumdan satmamız gerekti şimdi onu satıpta 13 yaş eskisini almakta insan biraz yadırgıyor tabiri caizse attan inip eşeğe binmek misali o yüzden biraz daha yeni arabalar önermenizi rica edeceğim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı