50.000-70.000 TL arası Hepsiburada'dan hazır sistem önerisi

İkisi de çok kötü.

Masaüstü bilgisayarlar kısa süre içinde çöp olmaz dizüstüler gibi, o kadar vermenize gerek olmadan çözebilirsiniz.
Açıkcası normalde çok anlamadığım için ben dizüstüne yönelicektim ama arkadaşlarımda sizinle aynı fikirleri belirtince masaüstüne yöneldim. Ayrıca anladığım kadarıyla bi kaç yıl sonra bazı parçaları eskise bile ayrı ayrı yenileme şansım olduğundan tekrar sıfırdan bi ürün almama gerek olmayacak bu yüzden çok daha mantıklı benim için

Hepinize yanıtlarınız için teşekkür ederim. Benim bulduklarımdan bazıları şöyle;

Hepsi az çok birbirine yakın özellikteler gibi farkındayım birde belirttiğim maksimum bütçeyi zorluyorlar. Bu yüzden fiyatının sizce çok pahalı olup olmadığını belirtirseniz sevinirim.

Ayrıca saolsun arkadaşlardan 4060ti önerende olmuş linkini koyayım. Sizce uzun yıllar getirmesi açısından 4060 da gayet işini görür 70 bin TL bandına çıkıcağına 50 bin bandında 4060 lı sistem al gibi bi tavsiyeniz olur mu?

70 bin bandına çıkarsam işyerinin verdiği HP EliteDisplay E223 (1FH45AA) Monitör şu monitörle bi kaç idare edicem ki uyumluluk açısından bi sorun olmayıp çalıştığı sürece bi kaç ay benim için sorun değil çünkü belirttiğim gibi genelde tek yaptığım hikayeli oyunlar oynamak

40k ya 4070s sistem biraz zor da olsa bulunabilir ancak Hepsiburada'daki size attığım 4060 Ti gayet iyi onu alın tavsiyemdir. 40k

40k ya 4070s sistem biraz zor da olsa bulunabilir ancak Hepsiburada'daki size attığım 4060 Ti gayet iyi onu alın tavsiyemdir. 40k
Ya insanların parasını çöpe attırmayın. Saçma sapan önerilerde bulunmayın. Lütfen.

Asla. 4060 sistemler 20-25K fiyattalar.
Aslında demek istediğim işlemci,ram vs. İyi alıp sadece ekran kartını 4060/4060ti alsam bu beni 3 4 sene getirse ilerde sadece ekran kartını tekrar değişerek devam edebilir miyiz? Diğer herşeyi iyi alınca 4060 lı sistemde olsa herhalde 40 50k eder dediğim gibi bu da 3 4 sene getirirse zaten ekran kartı değişirim yine sorun olmaz. Bilmiyorum tabi mantıken soruyorum böyle bişey yapılabilir mi diye

Hocam çok teşekkür ederim biraz önceki yorumunuzda tek tek parçalarıda atmışsınız. Eğer ayrı ayrı parçaları almak gibi bi düşüncem olursa attıklarınız üzerinden değerlendiricem durumu. Bu attıklarınızda fiyat olarak bi kaç yorum önce benim bahsettiğim birkaç örnek ile benzer ve 60-70k civarındalar. Bahsettiğim 12 ay vade farksız durumu 31 Aralığa kadar geçerli yani biraz daha zamanım var iyice bi değerlendiricem yapılan yorumlarıda inceleyip

Son düzenleme:
@eMa53 Eğer sistem alacaksanız 7 veya 9. Nesil AMD işlemcileri alın sadece. Intel almayın. Çünkü ileriye dönük değil. İşlemci değişeceğiniz zaman anakart da değişmek zorunda kalırsınız. 7 veya 9. Nesil AMD işlemci alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…