50.000 civari 3D modelleme için laptop önerisi

Bütçe
50000

redal

Hectopat
Hocam cizgi film animasyon bölümü okuyorum, 3D modelleme de yapabilecegim dijital cizim oyun vb islerle ugrasacagim bir laptop almak istiyorum. HP Victus modellerinin %100sRGB olmama durumu kafami karistiriyor o yuzden Victus'a cok sıcak bakmiyorum.

Dell modelerine bir göz at derim bu tür işlerde Dell'in dışına pek çıkma.

Şuraya bir park edeyim çarı bana da bu tarz bir şey lazım kurgu için kullanacağım ben

Tasarımıyla üniversite ortamına, yazılım, modelleme işlerine uyan şu modeli alacaksın 50k civarında. Ekranı %100sRgb.

Tasarımıyla üniversite ortamına, yazılım, modelleme işlerine uyan şu modeli alacaksın 50k civarında. Ekranı %100sRgb.
Hocam ne yazık ki her cihazda %100 sRGB çıkmıyor basit bir araştırmayla bunun bazı laptoplarda %45 NTSC olduğunu görebilirsiniz

Hocam ne yazık ki her cihazda %100 sRGB çıkmıyor basit bir araştırmayla bunun bazı laptoplarda %45 NTSC olduğunu görebilirsiniz
Bu arada ben de bu laptopu düşünüyordum kumar oynamaya değer gibi duruyor

Bu arada ben de bu laptopu düşünüyordum kumar oynamaya değer gibi duruyor
Dostum attığım laptobun ekranı şaibesiz %100sRgb.

HP Victus modellerinin %100 sRGB olmama durumu kafami karistiriyor.
Victus yanlış verileri değiştirdi. Bu %100 sRGB'dir, şaibe durumu yoktur.

Hocam render alacağım diyorsanız hiç asus vivobook falan bakmayın. Onboard gpu ile bir şey yapamazsınız. Üstte verilen victus mantıklı duruyor, intel cpulu olanını da alabilirsiniz biraz daha iyi performans verir ancak pil ömrü kısa olur, okulda sorun yaşayabilirsiniz.
Victuslarda genelde amd cpulularda sadece 1 adet m2 ssd slotu okuturken intel tarafında 2 adet m2 ssd slotu oluyor, onu da araştırın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…