50.000 TL civarı hafif ve şarjı uzun giden laptop önerisi

Hocam kendi sitesinde 400-600 nit diyordu, ayrıca satıcıya sordum RAM durumunu.
Son olarak Max parlaklıkta performansta 52 dakika bayağı az. En azından 2-3 saat gitmesi lazımdı MacBook'lar yük altında minimum 3-4 saat gider.
1100 Nit peak değer görebiliyor, kendi PSREF sayfasında öyle yazıyor zaten.

1755374338488.png

MacBook Pro 14 M4 cihazında batarya performansı böyle:

1755374424842.png

Air modeller load + maksimum parlakta Pro cihazlara göre yaklaşık 1 saat daha fazla değerler görsede MacBook cihazlarında o ayarlarda pil performansı çokta iyi değil maalesef.

Zaten full CPU/GPU load + maksimum parlaklık değerleri böyle bu cihazların, çokta şaşmamanız gerekiyor. Yoğun yük altına sokup parlaklığı fullemezseniz daha uzun batarya süreleri alırsınız zaten.

1100 Nit peak değer görebiliyor, kendi PSREF sayfasında öyle yazıyor zaten.

Eki Görüntüle 2557251

MacBook Pro 14 M4 cihazında batarya performansı böyle:

Eki Görüntüle 2557253

Air modeller load + maksimum parlakta Pro cihazlara göre yaklaşık 1 saat daha fazla değerler görsede MacBook cihazlarında o ayarlarda pil performansı çok da iyi değil maalesef.

Zaten full CPU/GPU load + maksimum parlaklık değerleri böyle bu cihazların, çok da şaşmamanız gerekiyor. Yoğun yük altına sokup parlaklığı fullemezseniz daha uzun batarya süreleri alırsınız zaten.

Hocam özür dilerim ben Zenbook ile karıştırdım Lenovo'yu. Zenbook 400 nit, HDR da 500 nit.
İşlemci kısmını biraz araştırdım da AMD 9 HX370 daha verimliymiş.
Nit olayı can sıksa da tercihimi muhtemelen Zenbook'tan yana kullanacağım.
MacBook'ların daha uzun gittiğini düşünüyordum da pek de öyle değilmiş. Hemen hemen benzer değerler var.

Hocam özür dilerim ben Zenbook ile karıştırdım Lenovo'yu. Zenbook 400 nit, HDR da 500 nit.
İşlemci kısmını biraz araştırdım da AMD 9 HX370 daha verimliymiş.
Nit olayı can sıksa da tercihimi muhtemelen Zenbook'tan yana kullanacağım.
MacBook'ların daha uzun gittiğini düşünüyordum da pek de öyle değilmiş. Hemen hemen benzer değerler var.

Kısmen daha verimli diyebiliriz. O Zenbook cihazın sıfır olma ihtimali imkansıza yakın, o satıcının daha sıfır ürün sattığına denk gelmedim. Ona göre alırsınız artık.

Kısmen daha verimli diyebiliriz. O Zenbook cihazın sıfır olma ihtimali imkansıza yakın, o satıcının daha sıfır ürün sattığına denk gelmedim. Ona göre alırsınız artık.

Sorular sordum duruma göre hareket edeceğim. Sıfır deyip tehşir vs gelirse direkt iade ederim zaten. Teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Linkteki cihaz Teşhir ürünüymüş alacak olan olursa bilgisi olsun.
satıcının cevabı "Merhaba, Teşhir ürün sınıfındadır. Kullanımı söz konusu olmamıştır. Temiz ve sorunsuzdur. Teşekkürler"

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı