Seneye üniversiteye gideceğim ve şu an 50k bütçem var. Hem oyun oynarım hem de üniversitede kullanırım diye düşünüp Gaming laptop almayı düşünüyordum. Ama ısınıp performans düşmesi ömrünün kısalmasından vesaire içime bir kurt düştü. 30-35k bandında bir masaüstü dizip 15k ile F/P işlemci laptop almak fikri var bir de. Çok arada kaldım. Almayı düşündüğüm laptop aşağıda ve sizce nasıl yapmalıyım?
35k'ya 7700XT bir masaüstü gelir.
15k'ya 12450H bir laptop gelir.
7700XT>4070M
Eğer oyununu sabit bir yerden oynar ama işini her türlü yerden yaparsan ikinci seçenek daha mantıklı gibi.
Ama bir de monitör masrafı var, onu da katmayı unutma.
HWP ARCVARYUM 5A, Son nesil AMD işlemci seçenekeleri ve ARC B580 ekran kartı seçeneklerine sahip, DDR5 Ram seçenekleri ile HWP ARCVARYUM 5A hazır sistem oyuncu bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
35K'ya 7700XT bir masaüstü gelir.
15K'ya 12450H bir laptop gelir.
7700xt>4070M
Eğer oyununu sabit bir yerden oynar ama işini her türlü yerden yaparsan ikinci seçenek daha mantıklı gibi.
Ama bir de monitör masrafı var, onu da katmayı unutma.
HWP ARCVARYUM 5A, Son nesil AMD işlemci seçenekeleri ve ARC B580 ekran kartı seçeneklerine sahip, DDR5 Ram seçenekleri ile HWP ARCVARYUM 5A hazır sistem oyuncu bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
İşlemci laptop için : Amazon.com.tr
Ekran kartlı (Sizin Düşündüğünüz Dahil) : Amazon.com.tr - Amazon.com.tr
Bana kalırsa Laptop daha mantıklı üniversite işin içindeyse. Her zaman performanslı olur.
Laptoplar öyle ısınıp da ömrü falan azalmaz merak etme. Zaten 50k bütçen var onu bölme Gaming laptop önerisi olarak konu aç direkt laptop al. Kasa al satla falan uğraşılmaz.
Excalibur G870 Gaming Laptop, üstün performansı ve yenilikçi tasarımıyla oyun deneyiminizi zirveye taşıyor. Güçlü donanımıyla zorlu oyunların kazanı siz olun!